جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر پانا کتا
-(3 Body) 
دسر پانا کتا
Visitor 434
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودر ژله تمشک يا توت فرنگي: 50گرم
آبجوش :1/4و1پيمانه(300ميلي ليتر)
توت فرنگي يا تمشک: 120گرم
خامه کم چرب: 300گرم
شير:2/3پيمانه(160ميلي ليتر)
شکر:55گرم(1/4پيمانه)
ژلاتين:2قاشق چايخوري
وانيل: 1/4قاشق چايخوري

طرز تهيه:

پودر ژله را با يک پيمانه آبجوش مخلوط کرده سپس 1/4پيمانه آب سرد را به آن اضافه نماييد.قالبهاي مخصوص را که بايد گنجايشي معادل 3/4پيمانه داشته باشد کمي چرب کنيد از ژله حل شده مقداري داخل هر يک از قالبها ريخته چند عدد تمشک يا توت فرنگي روي آن قرار دهيد و در يخچال گذاشته صبر کنيد تا کاملاَ ژله ببندد.براي درست کردن کرم شير وخامه را با هم مخلوط کنيد سپس شکر ژلاتين و وانيل را افزوده روي حرارت قرار دهيد و مرتب بهم بزنيد تا شکر و ژلاتين کاملا حل شود.
نيازي به جوشيدن مواد نيست.پس از خنک شدن از اين مواد روي ژله هاي آماده ريخته روي قالب را با کاغذ فويل بپوشانيد و به مدت تقريبي 4ساعت يا تا زمانيکه کاملا کرم بسته شود.
در يخچال بگذاريد.اين دسر را با سس کارامل سرو کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image