مواد لازم:
پودر ژله تمشک يا توت فرنگي: 50گرم
آبجوش :1/4و1پيمانه(300ميلي ليتر)
توت فرنگي يا تمشک: 120گرم
خامه کم چرب: 300گرم
شير:2/3پيمانه(160ميلي ليتر)
شکر:55گرم(1/4پيمانه)
ژلاتين:2قاشق چايخوري
وانيل: 1/4قاشق چايخوري
طرز تهيه:
پودر ژله را با يک پيمانه آبجوش مخلوط کرده سپس 1/4پيمانه آب سرد را به آن اضافه نماييد.قالبهاي مخصوص را که بايد گنجايشي معادل 3/4پيمانه داشته باشد کمي چرب کنيد از ژله حل شده مقداري داخل هر يک از قالبها ريخته چند عدد تمشک يا توت فرنگي روي آن قرار دهيد و در يخچال گذاشته صبر کنيد تا کاملاَ ژله ببندد.براي درست کردن کرم شير وخامه را با هم مخلوط کنيد سپس شکر ژلاتين و وانيل را افزوده روي حرارت قرار دهيد و مرتب بهم بزنيد تا شکر و ژلاتين کاملا حل شود.
نيازي به جوشيدن مواد نيست.پس از خنک شدن از اين مواد روي ژله هاي آماده ريخته روي قالب را با کاغذ فويل بپوشانيد و به مدت تقريبي 4ساعت يا تا زمانيکه کاملا کرم بسته شود.
در يخچال بگذاريد.اين دسر را با سس کارامل سرو کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ