مواد لازم:
توت فرنگي:250گرم
شاتوت:100گرم
فيله پرتقال:2عدد
انگور حبه شده:200گرم
شکر:100گرم
آب:150سي سي
عرق بهار نارنج:1ليوان
پودر ژلاتين:2قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش:1قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
ميوه ها را شسته و داخل قالب مستطيل ديواره دار پر مي کنيم سپس آب را به جوش آورده وشکر و ژلاتين را با هم مخلوط و در آب مي جوشانيم تا حل شودسپس ليمو ترش را افزوده و مرتب هم مي زنيم آنگاه عرق بهار نارنج را افزوده يک جوش که خورد از روي حرارت برداشته و 5دقيقه خنک مي کنيم.سپس روي ميوه ها مي ريزيم تا قالب پر شود و به مدت 2ساعت در يخچال قرار داده تا بسته شود سپس 30ثانيه قالب را تا ديواره آن داخل آب گرم فرو برده قالب را برگردانده تا ژله کامل در آيد سپس مانند کيک برش داده و به دلخواه با بستني سرو مي کنيم.
نکته مهم:اگر ميوه ها يخي يا فريزري باشد ژله زودتر آماده مي شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ