مواد لازم:
شير: 1ليتر
شکر:150گرم
خامه200:گرم
سموليناست(نوعي بلغور ريز ست)4:قاشق غذاخوري
نشاسته:4قاشق غذاخوري
وانيل:1/4قاشق چايخوري
پودر ژلاتين1:قاشق غذاخوري
گلابي:4عدد
طرز تهيه:
ابتدا نشاسته را با مقداري شير سرد خيس کرده سپس سموليناست و شکر را داخل قابلمه ريخته هم مي زنيم سپس شير را افزوده و نشاسته را اضافه مي کنيم و روي حرارت گذاشته با قاشق چوبي هم زده تا جوش آمده و غلظت پيدا کند ژلاتين را با دو قاشق آب بصورت بن ماري حل کرده با خامه به موادي که سرد شده افزوده داخل ظرف دسر مورد نظر ريخته و در يخچال قرار داده به مدت 6ساعت تا کاملا سفت شده وبتوان تزئين کرد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ