مواد لازم:
شکلات تلخ(60درصد): 175گرم
خامه تازه :150گرم
زرده تخم مرغ: 1عدد
پودر کاکائو:20گرم
طرز تهيه:
شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودي بريزيد و به مدت2دقيقه در مايکروفر حرارت دهيد تا ذوب شود و يا ظرف را در ظرف بزرگتري محتوي آب داغ بر روي حرارت ملايم اجاق بگذاريد تا به تدريج ذوب شود.خامه را در ظرفي جداگانه روي حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد.آن را حدود 20 ثانيه بجوشانيد و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بريزيد و به سرعت هم بزنيد.بهتر است از همزن برقي براي اين منظور استفاده کنيد.اين مخلوط را به مدت 3ساعت در يخچال قرار دهيد تا خود را گرفته و سفت شود.آن را از يخچال خارج کنيد و با دست به صورت گلوله هاي کوچک در آورده در پودر کاکائو بغلتانيد و در ظرف چيده سرو نماييد.مي توانيد به جاي پودر کاکائو از پودر نارگيل يا پودر قند نيز استفاده کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ