مواد لازم:
قهوه:4قاشق غذاخوري
شير:1ليوان
خامه:250گرم
زرده تخم مرغ:8عدد
شکر:سه چهارم ليوان
وانيل: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه:
قهوه را ابتدا با مقداري آب روي حرارت بگذاريد تابجوشد به محض جوش آمدن شعله را خاموش کرده قهوه را از صافي رد کنيد.زرده تخم مرغ وشکر و وانيل را با همزن بزنيدتا کاملا سفت شود شير و قهوه را کم کم به زرده اضافه کنيدو مرتب هم بزنيدتا مايه صاف و يکدست شود.اين مايه را داخل يخچال قرا مي دهيد تا کاملا سرد شود خامه را فرم داده و کم کم به مايه اضافه کنيد ته قالب مورد نظر را يک لايه پلاستيک انداخته و مقداري خلال بادام بو داده ريخته و مايه را درون قالب ريخته و در فريزر به مدت 8ساعت قرار دهيد تا کاملا ببندد.سپس از فريزرخارج کرده با کارد اطراف پارافه را از قالب جدا کنيد و درون ظرف مناسبي برگردانده،پلاستيک را از روي آن برداريد و بادام را روي سطح واطراف پارافه بپاشيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س