مواد لازم:
شکر سفيد:2پيمانه
آب:2پيمانه
گلاب:1/4پيمانه
نودل برنج چيني:100گرم
طرز تهيه:
شکر را در آب به کمک حرارت حل کرده و پس از سرد شدن کامل گلاب را به آن اضافه کنيد وبا ظرف فلزي به مدت 4الي5ساعت داخل فريزر بگذاريد.نودل برنج را خرد کرده به مدت 15دقيقه در آبجوش با حرارت ملايم بجوشانيد.نودل آماده شده را داخل صافي ريخته و آب سرد رويش ريخته و سپس کناري مي گذاريم.پس از بسته شدن آب و شکر (4الي5ساعت)با نودل آماده مخلوط و با آب ليمو آماده سرو شود.براي نگهداري طولاني،مي توان در ظروف کوچکتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل از مصرف خارج و پس از باز شدن به آن آبليمو اضافه وميل کرد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س