مواد لازم:
بيسکويت:1پاکت و225گرم
خرما بدون هسته:75گرم
کره:75گرم
شهد خرما:2قاشق غذاخوري
کشمش:75گرم
شکلات شيري يا قهوه اي:150گرم24عدد
زمان آماده سازي:10دقيقه
طرز تهيه:
روي يک ظرف کم عمق رابا فويل بپوشانيد.بيسکويت ها را داخل يک پلاستيک بريزيدو با وردنه روي آن بکوبيد تا خرد شود.خرماها را خردکنيد.کره و شهد را با هم در يک ظرف گرم کنيد تا وقتي کره کاملا آب شود.بيسکويت هاي خرد شده و خرما و کشمش را با هم مخلوط کرده و روي فويل بريزيدو با پشت قاشق آن را صاف کنيد.شهد وکره را روي بيسکويت ها بريزيدو صبرکنيد کاملا خنک شوند.شکلات ها را داخل يک کاسه بريزيدو به روش بن ماري آب کنيد و سپس با قاشق روي مخلوط روي بيسکويت بماليد وبا يک کاردک صاف کنيد.بعد از آنکه سرد شد مخلوط را با فويل از ظرف جدا کنيدو سپس فويل را از زير بيسکويت ها جدا کرده.بيسکويت ها را به 24قسمت تقسيم کنيد و داخل ظرف بگذاريد(بن ماري:گرم کردن شکلات يا کره با قرار دادن آن روي بخار يا آبجوش است).
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ