مواد لازم:
کدو حلوايي :1کيلو
زعفران دم کرده در آب:1قاشق غذاخوري
کره:50گرم
روغن مايع:2قاشق غذاخوري
زنجبيل:يک دوم قاشق چايخوري
دارچين:يک دوم قاشق چايخوري
گل سرخ:يک دوم قاشق چايخوري
هل:يک چهارم قاشق چايخوري
گردو:50گرم
طرز تهيه:
کدو را پوست کنده و با قالب شيريني پزي قالب بزنيد.سپس آن را به قطر يک سانت برش داده و در مخلوط کره وروغن مايع تفت دهيد.سپس آن ها را در يک رديف درون تابه بچينيد آنگاه شکر را با يک دوم پيمانه آب جوش حل کنيد.زعفران را به آن اضافه کرده و روي کدوها بريزيد.سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد تا پخته شده و غليظ شود.کدو در حدي پخته شود که شکل ظاهري آن حفظ شود و له نشود.سپس آنها را در ظرف مورد نظر قرار داده و زنجبيل و گل سرخ و هل و دارچين رامخلوط نموده و روي کدوها بريزيدو با گردو نگيني خرد شده آن را تزئين کنيد و سرو نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س