مواد لازم براي 4نفر
کره:50گرم يا يک ويک چهارم پيمانه
ليمو ترش:خلال پوست و آب 2عدد
پودر قند:115گرم يا يک دوم پيمانه
تخم مرغي که سفيده وزرده آن جدا شود:2عدد
آرد سفيد:50گرم يا يک و يک دوم پيمانه
بکينگ پودر:1قاشق چايخوري
شير:300ميلي ليتر يا يک و يک چهارم پيمانه
کره براي چرب کردن ظرف:مقدار کمي
طرز تهيه:
فر اجاق گاز را روي 190درجه سانتيگراد يا3750درجه فارنهايت يا شماره5 قرار دهيد.1ظرف سراميکي گود مخصوص فر آماده کرده و کف وديواره آن را با کمي کره چرب کنيد خلال پوست ليمو ترش،50گرم کره و پودر قندرا در يک کاسه بلوري ريخته و به وسيله قاشق چوبي،خوب با هم مخلوط کنيد تا مخلوط حاصل کرمي بي رنگ شود.سپس زرده هاي تخم مرغ راهمراه آرد وبکينگ پودر به اين مخلوط اضافه کنيدو اين بار مواد را با هم مخلوط کنيد پس از آن ،آب ليمو ترش تازه و شير را کم کم بيفزاييد.
نکته:همزن را به صورت مايل در ظرف قرار دهيد.پس از آنکه مخلوط را هم زديد سر همزن را شسته يا عوض کنيدسپس در يک کاسه تميز ديگر سفيده تخم مرغ را بريزيد و خوب هم بزنيد تا سفيده ها سفت شده وپف کند.
نکته:براي امتحان کافي بودن ميزان هم زدن سفيده ها،کاسه را کج کنيد اگر سفيده در حال بيرون ريختن از ظرف بود يعني مدت زمان بيشتري بايد هم زده شود در غير اين صورت آماده است.سفيده زده شده را با يک قاشق فلزي کم کم به مخلوط ليمويي اضافه کرده وسپس در ظرف مخصوص فر بريزيد. از اين مرحله به بعد،مواد را زياد هم نزنيد زيرا اين کار مانع پف کردن پودينگ مي شود.براي پخت اين نوع پودينگ بايد از حرارت غير مستقيم استفاده شود به همين خاطر ظرف را داخل تابه اي بزرگ تر و کمي گود قرار دهيد،سپس تابه را تا نيمه ديواره ظرف حاوي مواد پودينگ از آبجوش پر کنيد و همراه ظرف داخل آن،به مدت 45 دقيقه در فر قرار داده و پس از اين مدت بيرون آورده و سرو کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س