جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر موز وبستني
-(8 Body) 
دسر موز وبستني
Visitor 370
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:

موز کوچک:6عدد
کره:50گرم يا يک چهارم پيمانه
هل کوبيده شده:4عدد
بادام پرک پوست کنده:50گرم يا يک دوم پيمانه
آب وپوست رنده شده ليمو ترش:به اندازه ي يک ليموي کوچک
پودر قند:50گرم يا يک سوم پيمانه
آب پرتقال يا آب آناناس:2قاشق سوپخوري
بستني وانيلي:به مقدار لازم
معمولا براي درست کردن دسرها وقتي قرار است از موز استفاده کنيم،آن را تکه تکه کرده يا در مخلوط کن ريخته وبا شير،بستني يا هر ماده ديگري مخلوط مي کنيم ولي اين بار قرار است با استفاده از موز سرخ شده به همراه بادام وبستني،دسر خوشمزه اي آموزش دهيم.اين دسر طعم و مزه اي متفاوت با آنچه تا به حال خورده ايد دارد که از خوردن آن پشيمان نمي شويد.

طرز تهيه:

موزها را پوست کنده وبه صورت طولي به 2نيم ببريد،سپس نصف مقدار کره را در تابه اي بزرگ بريزيدو روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.پس از آن نيمي از موزها را داخل کره ريخته و تااندازه اي سرخ کنيد که طلايي رنگ شوند.حالا موزها را برگردانده و طرف ديگر آنها را نيز سرخ کنيد.وقتي موزها پخت،جاي آنها را به موزهاي خام داده و آنها را نيز به همين طريق سرخ کنيد.
نکته:مراقب باشيد موزها را آنقدر سرخ نکنيد که له شوند در ضمن از موزهاي له و خيلي رسيده استفاده نکنيد زيرا ممکن است در مرحله سرخ کردن ،له شده و شکل ظاهري شان تغيير کند.باقيمانده کره را در تابه ديگري انداخته و روي شعله اجاق گاز آب کنيد.سپس دانه هاي هل و بادام را به آن اضافه کرده وتفت دهيد.در طول اين مدت،مرتب مواد را هم بزنيد تاطلايي رنگ شود.پوست رنده شده ليموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال يا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداري حرارت دهيد.تا کمي غليظ شود اين در واقع سس اين دسر است.در پايان،موزهاي سرخ شده را داخل ظرفي چيده و سس را روي آن بريزيد و با بستني سرو کنيد.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image