مواد لازم:
کاهوي سالادي: 1 عدد
بلغور مخصوص سالاد: 1 پيمانه
فلفل قرمز دلمه اي: 1 پيمانه
فلفل زرد دلمه اي: 1 پيمانه
نخود سبز: 1 پيمانه
خيار: 1 پيمانه
ذرت: 1 پيمانه
هويج: 1 پيمانه
گشنيز و نعناع: 1 پيمانه
سرکه بالزاميک: دو سوم پيمانه
روغن زيتون: يک دوم پيمانه
شکر: 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
بلغور را حتماً بايد با آب جوش خيس کنيم به مدت 1 ساعت تا يک ساعت و نيم بگذاريد بماند که کاملاً حالت پخته را داشته باشد اين بلغور سالادي آماده است که مي توان از فروشگاه تهيه کرد و خيس کرد و استفاده کرد و نيازي به پختن ندارد هويج را بهتر است که خرد کنيم با يک قاشق شکر بخارپز کنيم طعم بهتري به سالاد مي دهد. داخل روغن زيتون نمک، فلفل سياه و شکر اضافه کرده ايم با سرکه بالزاميک خوب مخلوط مي کنيم بلغور، فلفل، ذرت که بعد از شستن به صورت مکعبهاي کوچک بريده ايم، نخود سبز، خيار، فلفل زرد و هويج را داخل ظرف به ترتيب مي ريزيم و آخر سر گشنيز و نعناع مي ريزيم و مخلوط مي کنيم مخلوط روغن زيتون و سرکه را مي ريزيم مي توان مواد را داخل برگهاي کاهو ريخت و کاهو را هم خرد کرده و به مواد اضافه کرد. برگهاي کاهو را داخل ظرف چيده داخل هر برگ مقداري از مواد را مي ريزيم و مثل دلمه مي پيچيم اگر از کاهو مانده خرد کرده و داخل مواد مي ريزيم مواد را حدود 1 ساعت مي گذاريم بماند. اين سالاد خودش يک غذاي کامل محسوب مي شود.
اگر نخود سبزي که با پوست استفاده مي شود داريد مي توانيد با روغن زيتون آب پز کنيد بعد خرد کنيد بريزيد منظور نخود سبزي است که پوستش حالت پوست باقالي دارد و دانه هاي خيلي ريز دارد.
منبع: نشريه دانش زندگي - ش 27
/س