مواد لازم:
برگ اسفناج جوان: 250 گرم
قارچ اسلايس شده: 250 گرم
سيب درختي: 2 عدد
دانه انار: يک الي يک و نيم پيمانه
پياز مرينت شده: 3 قاشق غذاخوري
گوجه گيلاسي: به تعداد دلخواه
آب ليموترش: 3 قاشق سوپخوري
مواد سس:
روغن زيتون: يک دوم پيمانه
سرکه: يک دوم پيمانه
پنير سفيد رنده شده: 1 قاشق سوپخوري
خامه: 2 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل: به ميزان لازم
رزماري خشک: 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
در صورتي که رزماري در دسترس نباشد به جاي آن مي توان از نعناع خشک استفاه کرد. بهتر است از برگهاي کوچک اسفناج استفاده کنيد. براي تهيه سس ابتدا روغن زيتون را در ظرف مي ريزيم سرکه را اضافه مي کنيم رزماري خشک، خامه، پنيرسفيد رنده شده را اضافه کرده و با هم مخلوط مي کنيم. نمک و فلفل هم اضافه مي کنيم و کامل مخلوط مي کنيم. مي توانيد اين سس را روي سالاد بريزيم و مي توانيم کنار سالاد هم بگذاريم. آب ليموترش را روي قارچ و سيب خرد شده مي ريزيم تا سياه نشوند. پيازي که براي داخل سالاد استفاده مي شد بايد مرينت شود براي اين کار پياز قرمز خيلي مناسب تر است. براي مرينت کردن پياز آن را اسلايس مي کنيم داخل شيشه در دار مي ريزيم و سرکه که حتماً سفيد باشد و مقداري نمک اضافه مي کنيم مي گذاريم دو سه روز بماند تا پياز رنگ صورتي بگيرد. پياز مرينت شده را در حد يک ماه مي توانيم نگه داريم بعد از آن رنگ پياز تيره مي شود. از پياز سفيد اگر استفاده کنيد يک تکه کلم قرمز داخل شيشه بگذاريد تا باعث شود پياز رنگ صورتي به خود بگيرد. همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و سس سالاد را هم روي آن مي ريزيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س