مواد لازم:
فلفل دلمه اي: 4 عدد
کنسرو نخود فرنگي:نصف پيمانه
کنسرو ذرت: يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي کوچک: 10 عدد
جعفري خردشده: 1 قاشق غذاخوري
مغز ساقه کرفس: 2 عدد
کمپوت آناناس: نصف يک کنسرو کوچک
تربچه: 4 عدد
قارچ متوسط: 4 عدد خردشده
خيار يا خيارشور: 2 عدد
نمک، فلفل: به ميزان لازم
برنج آبکش شده و زعفراني: 2 قاشق غذاخوري
گلپر: 1 قاشق چايخوري
آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
پيازچه يا پياز: يک عدد متوسط خردشده
هويج: 2 عدد نگيني خردشده
کلم بروکلي: به ميزان لازم به صورت گل شده
طرز تهيه:
از فلفل دلمه اي زرد و نارنجي و قرمز از هر کدام يک عدد را نگيني خرد مي کنيم و استفاده مي کنيم. نخود فرنگي و ذرت را مي توانيم به جاي کنسرو از تازه آنها که آب پز کرده ايم استفاده کنيم. براي آب پز کردن ذرت نيم ساعت زمان کافيست. مي توان به جاي گوجه فرنگي هاي کوچک از گوجه فرنگي بزرگ هم استفاده کرد. مغز ساقه کرفس و خيار يا خيارشور را به صورت نيم هلال خرد مي کنيم. کمپوت آناناس را به صورت مکعبي خرد مي کنيم. تربچه را به صورت حلقه حلقه خرد مي کنيم. استفاده از فلفل اختياري است. جعفري را خرد مي کنيم اما خيلي ريز هم نبايد باشد. و نبايد له شود. ذرت را داخل ظرف مي ريزيم و نخود فرنگي، کرفس، تربچه، آناناس، خيار، قارچ، برنج را هم اضافه مي کنيم. مي توانيم هويج را آب پز کرده و داخل سالاد استفاده کنيم گوجه هاي کوچک را حلقه حلقه مي کنيم و اضافه مي کنيم. کلم بروکلي خام را هم اضافه مي کنيم. از بلالهاي کوچک تزئيني هم مي توانيم استفاده کنيم. مواد را کامل مخلوط مي کنيم. جعفري خردشده را اضافه مي کنيم و دوباره مخلوط مي کنيم. آبليمو و روغن زيتون را هم اضافه مي کنيم و کاملاً مخلوط مي کنيم. کمي نمک و فلفل سياه و گلپر اضافه مي کنيم. گلپر را براي عطر سالاد استفاده مي کنيم. سالاد را داخل ظرف مورد نظر مي کشيم و آماده سرو است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 27
/س