جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک هندوانه
-(2 Body) 
کيک هندوانه
Visitor 509
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خامه فرم گرفته
کيک اسفنجي
آب لبو
آب جعفري

طرز تهيه:

براي گرفتن آب جعفري ابتدا جعفري را چرخ مي کنيم بعد آب آن را مي گيريم. از مقدار کمي آب جعفري استفاده مي کنيم بنابراين طعم تلخي نخواهد داشت اما اگر نياز باشد آن را شيرين مي کنيم. کيک اسفنجي را از وسط برش مي زنيم و دو تکه را روي هم مي گذاريم. با چاقوي اره اي قسمت هاي اضافي کيک را مي گيريم تا شکل هندوانه بگيرد. موقع برش کيک اسفنجي حرکت اره اي چاقو و هدايت درست آن خيلي مهم است. روي چاقو نبايد فشار زيادي بياوريم و حرکت اره اي را بايد حفظ کنيم. هر تکه از کيک را به صورت افقي به دو لايه تقسيم مي کنيم. يعني در کل چهار لايه کيک خواهيم داشتم لايه اول را روي ميز کار مي گذاريم روي آن خامه فرم گرفته مي ماليم بعد لايه دوم را گذاشته و مجدداً روي آن خامه مي ماليم به اين ترتيب هر چهار لايه را روي هم مي گذاريم و مقدار کمي فشار مي آوريم تا بچسبند. کيک را روي دستگاه گردان مي گذاريم و همراه با چرخاندن آن، تمام سطح کيک را با خامه اي که داخل کيسه ريخته ايم مي پوشانيم. سپس باليسک سطح روي خامه را صاف مي کنيم و اضافه هاي خامه را مي گيريم. با يک روبان سطح خامه را کاملاً صاف مي کنيم. اين خامه هاي اضافه را مي توان داخل فريزر گذاشت و بعداً از آنها براي موارد ديگر استفاده کرد. آب جعفري را داخل آب پاش مي ريزيم و به همراه گرداندن کيک روي دستگاه گردان، آب جعفري مي پاشيم. هندوانه آماده شده را از وسط نصف مي کنيم.
مقداري خامه که با آب لبو به رنگ قرمز درآورده ايم داخل کيسه مي ريزيم.
داخل کيک را که بعد از برش ديده مي شود با خامه قرمز مي پوشانيم. به کمک چاقوي صافي اضافه هاي خامه قرمز را مي گيريم و سطح خامه را صاف مي کنيم.
روي خامه قرمزبا شکلاتي که داخل کيسه ريخته ايم هسته هاي هندوانه را ايجاد مي کنيم.
با يک کاردک کيک را از روي دستگاه گردان برمي داريم.
نکته اي که قابل توجه است اين است که رنگ سبز را که روي کيک مي پاشيم ابتدا يکدست نيست و کمي که بماند جذب خامه شده و يکدست مي شود البته يکدست نشده آن طبيعي تر به نظر مي رسد.
در اينجا با استفاده از شکلات قهوه اي و سفيد چاقويي تهيه شده که براي تزئين کنار هندوانه قرار مي دهيم. (از شکلات قهوه اي براي دسته چاقو و از شکلات سفيد براي تيغه چاقو استفاده مي کنيم). مي توان در موارد ديگر رنگهاي مختلفي با استفاده از گياهان تهيه کرد مثلاً شاه توت رنگ بنفش به ما مي دهد و اگر آب لبو با زعفران ترکيب شود رنگ گلبهي به دست مي آيد.
نکته در مورد خامه فرم گرفته آماده را مي توان از بيرون تهيه کرد اما اگر بخواهيم خودمان در منزل تهيه کنيم خامه صبحانه را داخل فريزر مي گذاريم تا کمي سفت شود بعد آن را با 25% شکر هم مي زنيم تا حدي که حبابهاي يخ داخل خامه از بين برود در اين صورت خامه فرم گرفته و آماده است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image