جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماد کيک
-(6 Body) 
ماد کيک
Visitor 439
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کره يا مارگارين: 250 گرم
شکر: 200 گرم
شکلات سياه: 150 گرم
شير: 250 ميلي ليتر يا 1 پيمانه
آرد: 300گرم
بکينگ پودر: يک و نيم قاشق چايخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 2 عدد
وانيل مايع: 1قاشق چايخوري

طرز تهيه:

اين کيک مناسب براي هر مراسمي مثل ازدواج و تولد است که از رويه هاي مختلف مي توان استفاده کرد. اگر شکلات به شکل پولک باشد نياز به خرد کردن ندارد اما اگر به صورت تخته اي باشد خرد مي کنيم.
تخم مرغها را به صورت کامل کمي با چنگال مي زنيم تا از حالت لختگي درآيد.
وسط اين کيک يک بافت فشرده اي دارد. ماد به معني گل است به خاطر کيفيت وسط کيک به آن ماد کيک گفته مي شود. اين کيک به دليل شکلاتي که دارد بسيار خوشمزه است. مي توانيد اين کيک را با شکلات سفيد هم تهيه کنيد تا رنگ آن روشن تر شود.
کره، شکر، شکلات و شير را با هم مخلوط کرده و روي حرات قرار مي دهيم تا آب شود اصلاً نبايد بجوشد فقط مواد بايد ذوب شوند بعد مي گذاريم کمي خنک شود.
قالبي را که براي اين کيک لازم داريم قالب مربع به ابعاد 23 سانتي متر است مي توان از قالب گرد به قطر 25سانتي متر هم استفاده کرد.
آرد را الک کرده ايم و بکينگ پودر را هم قاطي آرد کرده ايم در ظرف مناسب مي ريزيم و نمک را اضافه مي کنيم.
اگر وانيل مايع در دسترس نداشتيد مي توانيد به ميزان يک چهارم قاشق چايخوري از وانيل خالص هم استفاده کنيد. اگر هم از وانيلهاي شکري که به شکل پودر هست استفاده مي کنيد باز به ميزان يک قاشق چايخوري مي توانيد استفاده کنيد.
وانيل را به مواد ذوب شده اضافه مي کنيم بعد اين مواد را به آرد اضافه مي کنيم تخم مرغ زده شده را هم اضافه مي کنيم و با همزن دستي مخلوط مي کنيم. مايع اين کيک نسبتاً شل است پخت اين کيک بايد خيلي به آهستگي در دماي کم پخته شود.
دماي فر 160 درجه سانتي گراد يا 325 درجه فارنهايد است.
مواد را خوب مخلوط مي کنيم تا آرد در مواد حل شود. اين مواد خيلي حساسيت ندارد که اگر زياد بزنيم مواد خراب شود پس تا وقتي مواد خوب مخلوط شوند با همزن دستي مخلوط مي کنيم.
کف قالب را کاغذ روغني مي اندازيم و مايع را داخل قالب مي ريزيم و در فري که از قبل گرم کرده ايم مي گذاريم در حدود يک ساعت بماند.
زماني که روي کيک کاملاً بسته شد و يک خلال چوبي را در کيک فرو کرديد و چيزي از مايع کيک به خلال نچسبيد کيک پخته است اما ممکن است وسط کيک بافت نرم تري داشته باشد جاي نگراني نيست وقتي کيک داخل يخچال گذاشته شود و خنک شود اين مسئله حل مي شود. 10 دقيقه بعد از اينکه کيک را از فر بيرون آورديم در قالب نگه مي داريم و بعد از 10 دقيقه از قالب بيرون مي آوريم و روي پنجره سيمي قرار مي دهيم تا کاملاً خنک شود.
مدت زمان نگه داري اين کيک سه روز هست و بهتر است در يخچال نگهداري شود. براي تزئين اين کيک از خمير فوندات استفاده مي کنيم ترکيبات خمير فوندات شامل: پودر قند، گلوکز، ژلاتين و کمي گليسيرين.
براي اينکه بتوانيد فوندات قهوه اي يا کاکائويي رنگ داشته باشيم از ميزان پودر قندر کم مي کنيم و پودر کاکائو اضافه مي کنيم براي يک برابر خمير فوندات 480 گرم پودر قند داريم که از اين مقدار 30 گرم را کم مي کنيم و 450 گرم استفاده مي کنيم و 30 گرم بقيه را پودر کاکائو مي ريزيم که براي رويه کيک استفاده مي کنيم.
مقداري پودر قند روي ميز مي ريزيم خمير فوندات کرم رنگ را روي آن با وردنه صاف و باز مي کنيم بعد با وردنه طرح دار روي خمير طرح مي اندازيم. از رنگ خوراکي قهوه اي براي روي اين خمير استفاده مي کنيم. براي پاپيون روي کيک هم خميرها تقريباً برشها 12 سانتي متر هست و عرضش هم 4 سانتي متر است.
اين خمير که آماده کرديم را مي پيچيم و داخل آن يک دستمال کاغذي يا چيزي مي گذاريم که آن را نگه دارد وقتي که خشک شد براي قسمت پاپيون استفاده مي کنيم.
براي گذاشتن کيکهاي دو طبقه براي گذاشتن کيک رويي روي قسمت زيري بايداز چند تا سيخهاي چوبي استفاده کنيم که تقريباً قطرشان به اندازه مداد هست که اينها را روي کيک فرومي مي کنيم که هم سطح کيک باشد که کيک رويي داخل کيک زيري فرو نرود.
براي تهيه روبان بالاي کيک وقتي خميرهاي فوندات را به روش گفته شده تک تک تهيه کرديم و گذاشتيم خشک شود بعد يا با کرم رويال يا با آب و قلمو روي کيک مي چسبانيم اين رويه ها بسيار مقاوم هستند براي نگهداري طولاني.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image