مواد لازم:
کره: 1 پيمانه
شکر: 2 پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شير: سه چهارم پيمانه
جوش شيرين: يک و نيم قاشق چايخوري
موزنرم شده: يک و نيم پيمانه
آرد: سه پيمانه
وانيل: يک دوم قاشق چايخوري
خامه زده شده و اسانس موز براي تزئين
طرز تهيه:
موز را داخل غذاساز يا چنگال نرم و پوره مي کنيم.
تهيه اين کيک خيلي آسان است و حتي کساني که در اين کار مبتدي هستند هم مي توانند به راحتي اين کيک را تهيه کنند. کره را با شکر دريک ظرف با همزن برقي مي زنيم تا نرم شود.
مواد را به دماي محيط رسانده ايم. نيازي نيست که کره را زياد هم بزنيم تا کرم رنگ و سبک شود فقط در حدي که شکر به خورد کره برود کافي است. تخم مرغ ها را يا قبلاً کمي مي زنيم تا حالت لختگي خود را از دست بدهند بعد هر دو تخم مرغ را يکجا به مواد اضافه مي کنيم يا اينکه آنها را به صورت درسته و يکي يکي به مواد اضافه کرده و هم مي زنيم. تخم مرغ دوم را که اضافه کرديم بلافاصله وانيل را هم اضافه مي کنيم تا مواد بوي ضخم ندهد. بعد مواد را دوباره هم مي زنيم. موز نرم شده و شير را اضافه کرده و دوباره هم مي زنيم. اگر موز تغيير رنگ داده باشد هيچ مسئله اي نيست. چون موقع پختن معلوم نمي شود. آرد را چند بار الک مي کنيم. جوش شيرين را به آرد اضافه مي کنيم بعد اين آرد مخلوط شده را کم کم به مواد اضافه کرده و به حالت دوراني هم مي زنيم. وقتي مواد کاملاً با هم مخلوط شد به مدت 3-2 دقيقه با دور تند همزن هم مي زنيم تا مواد کاملاً کشدار شود و مواد کرم رنگ مي شود.قالب گرد با قطر 25 يا مربع به طول 25 سانتي متر را در نظر مي گيريم. مواد را داخل قالب چرب يا آردپاشي شده مي ريزيم و داخل فر با درجه 375 درجه فارنهايد به مدت 45-40 دقيقه مي گذاريم بپزد. براي تزئين از خامه فرم گرفته استفاده مي کنيم.
خامه فرم گرفته خوب خامه اي است که در اثر زدن وقتي ظرف را برمي گردانيم خامه از ظرف نريزد مثل سفيده تخم مرغ. اين خامه براي تزئين روي کيک مناسب است. خامه را با دور کند همزن هم مي زنيم تا آب نيندازد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 27
/س