جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک بادام زميني
-(0 Body) 
کيک بادام زميني
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بيسکويت کرم دار: 250 گرم
کره: 1 پيمانه
شکر قهوه اي: يک چهارم پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
کره بادام زميني: 250 گرم
شير پرچرب: يک چهارم پيمانه
شکلات تيره: 150 گرم

طرز تهيه:

بيسکويت هاي گفته شده بيسکويت کرم دار شکلاتي هست که آسياب کرديم به طوري که وقتي که بين دو انگشت قرار مي دهيم هيچ نوع زبري در زيردست احساس نکنيم. چون اگر بيسکويت کامل نرم نشده باشد موقع پخت اين کيک در فر طبقه زيري از لايه رو جدا مي شود.
کره را به دو قسمت تقسيم مي کنيم يک سومش را ذوب کرده و به دماي محيط مي رسانيم و دو سوم ديگر را فقط در دماي محيط مي گذاريم نرم شود.
بيسکويت را در ظرف مي ريزيم و يک سوم کره گفته شده را اضافه مي کنيم با قاشق مخلوط مي کنيم زياد مخلوط نمي کنيم تا خمير نشود کف قالب 30×20 را چرب کرده و کاغذ روغني مي اندازيم به نحوي که کاغذ روغني به اندازه 3 تا 4 سانتي متر از اطراف قالب بالاتر بيايد.
بيسکويت را که با کره ترکيب شده داخل قالب مي ريزيم و پخش مي کنيم با پشت قاشق کاملاً صاف مي کنيم به مدت 10 تا 15 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم. براي تهيه مواد مياني دو سوم کره که نرم شده را با شکر قهوه اي ترکيب مي کنيم با همزن برقي مي زنيم بعد تخم مرغها را يکي يکي اضافه کرده و هم مي زنيم کره بادام زميني را هم اضافه مي کنيم و مجدداً هم مي زنيم شير را يواش يواش در حين هم زدن اضافه مي کنيم مخلوط که يکدست شد روي مواد که از يخچال بيرون آورديم مي ريزم و کاملاً صاف مي کنيم بعد با دماي 180درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايد براي کساني که فر آنها حالت درجه بندي دارد شماره 4 مي گذاريم به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد تا رنگش طلايي شود.
بعد از اينکه از فر بيرون آورديم اصلا دست به قالب نمي زنيم اجازه مي دهيم کاملاً در قالب خنک شود وقت که خنک شد شکلات را به صورت بن ماري ذوب مي کنيم روي کيک را با شکلات کاملاً مي پوشانيم به مدت چند ساعت در يخچال قرار مي دهيم بعد به برشهاي اسلايس مستطيل شکل برش مي دهيم. بعد در صورت تمايل روي تکه ها را با کرم رويال تزئين مي کنيم بعد با خلال چوبي روي آنها طرح ايجاد مي کنيم اين کيک يا شيريني را در ظرف دربسته در يخچال به مدت 3 روز مي توان نگه داشت.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image