مواد لازم:
آرد: حدوداً 2 پيمانه
خميرمايه: يک قاشق مرباخوري
شکر: يک قاشق چايخوري
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: يک دوم پيمانه
روغن مايع: يک سوم پيمانه
کنجد: يک چهارم پيمانه
دارچين: يک قاشق چايخوري
بادام پرک شده و پسته: به ميزان لازم
شربت رقيق: به ميزان لازم
روغن: براي سرخ کردن
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده روغن مايع را اضافه کرده، هم مي زنيم سپس خميرمايه را با يک چهارم پيمانه آب ولرم و شکر مخلوط کرده به مدت 5 دقيقه مي گذاريم تا عمل آيد بعد به مخلوط اضافه مي کنيم سپس آرد را به همراه کنجد و دارچين به مواد قبلي اضافه کرده به مدت 5 دقيقه ورز مي دهيم و به مدت 30 دقيقه مي گذاريم استراحت کند بعد از استراحت از خمير به اندازه يک گردو برداشته با وردنه باز مي کينم تا قطر آن به دو ميليمتر برسد و با چنگال روي آن را چند سوراخ مي کنيم سپس در روغن خيلي داغ سرخ مي کنيم. از روغن درآورده و کمي که ازحرارت افتاد در شربت فرو برده بلافاصله در بادام پرک شده و پسته مي غلتانيم
طرز تهيه شربت رقيق:
شکر، آب و گلاب را روي حرارت گذاشته وقتي به جوش آمد خاموش مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س