جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان مغزدار
-(4 Body) 
نان مغزدار
Visitor 462
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودر خميرمايه: 7 گرم يا 2 قاشق چايخوري
شکر: 1 قاشق چايخوري
شيرگرم: 125 ميلي ليتر يا يک دوم پيمانه
آرد: 175 گرم
کره: 150 گرم
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر: 110 گرم
نمک: يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 3 عدد
آرد اضافي: 450 گرم

مواد مياني

شکر قهوه اي: 50 گرم
کره ذوب شده: 30 گرم
شيرگرم: يک و يک دوم قاشق سوپخوري
پودر قهوه: يک قاشق چايخوري
گردوي خردشده: 75 گردو
رنده پوست ليمو: 75 گرم
مغز نان خردشده: 2 قاشق سوپخوري
دارچين و زنجبيل: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا در ظرفي شير و 1 قاشق از شکر، پودر خميرمايه را با هم مخلوط مي کنيم و بعد يک دوم پيمانه از آدر را به آن اضافه کرده ومخلوط مي کنيم درب ظرف را گذاشته و در مکاني گرم به مدت 4 دقيقه قرار داده و اجازه مي دهيم تا حجم آن دو برابر شود در ظرفي ديگر کره را به همراه وانيل و باقي شکر و نمک با همزن برقي خوب هم مي زنيم تا مخلوط کرم رنگ شود تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را به مدت 1 دقيقه با همزن هم مي زنيم مخلوط کره و شکر را با باقي آرد که از قبل الک کرده بوديم مخلوط مي کنيم و در نهايت خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه مي کنيم و خمير را به مدت 10 دقيقه در سطح آرد پاشي شده ورز مي دهيم و بعد به مدت 1/5 ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم تا حجم دو برابر شود و بعد از اين مدت خمير را روي يک سطح آردپاشي شده با وردنه به اندازه 20×40 سانتي متر باز کرده و از مواد مياني روي آن مي پاشيم و خمير را از طول رول مي کنيم دو سر خمير را با برس آب به هم چسبانده و داخل قالب گرد رنگي، قطر 21 سانتي متر قرار مي دهيم دوباره روي خمير را پوشانده و اجازه مي دهيم مجدداً حجم 2 برابر شود و بعد با حرارت 200 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر تا زمانيکه روي آن طلايي شود مي پزيم اين نان براي وقت افطار نان مناسب و مقوي است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image