مواد لازم:
آرد: 4 پيمانه
خميرمايه: 2 قاشق غذاخوري
شکر: يک قاشق غذاخوري
نمک: يک قاشق مرباخوري
روغن نباتي: 1/4 ليوان
شيرخشک: 6 قاشق غذاخوري
آب داغ: 1/5 ليوان
اسفناج: 1/5 کيلو پخته و ريز شده
پياز: 5 عدد رنده شده
سماق: يک قاشق مرباخوري
رب انار: 1/2 قاشق مرباخوري
پودر دارچين: کمي
روغن زيتون: 1/5 ليوان
آبليمو: 1/5 ليوان
طرز تهيه:
اسفناج، پياز، سماق، نمک، رب انار و دارچين را با هم مخلوط کنيد و به مدت 5 دقيقه دريک صافي بريزيد. مواد را بين دو دست فشار دهيد تا آب آن کاملاً برود در آخر روغن زيتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوري که کاملاً جذب مواد شود. براي تهيه سمبوسه روي يک سيني را آرد بپاشيد و با وردنه خمير را پهن کنيد، روي خمير را به صورت مثلث برگردانيد به طوري که روي مواد را بپوشاند. سيني فر را چرب کرده، آرد بپاشيد و سمبوسه ها را با فاصله در سيني بچينيد، سيني را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ايد گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتي گراد بپزيد تا طلايي رنگ شود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 27
/س