مواد لازم:
قارچ درشت يا معمولي: نيم کيلو
خامه: 2 قاشق غذاخوري
نمک: نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 100 گرم
فلفل: به مقدار لازم
آرد سوخاري: 1 ليوان
پنير پيتزاي رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
روغن مخصوص سرخ کردني: به مقدار لازم
طرز تهيه:
پايه هاي سفت قارچ را کوتاه مي کنيم. قارچ ها را با دقت تميز مي کنيم سياهي آنها را مي گيريم و به آنها نمک زده و در آرد مي غلتانيم، تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه مي زنيم. سپس قارچ ها را در مايه ي تخم مرغ فرو مي کنيم. آردسوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي کنيم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و کمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد. روغن را در يک ظرف نسبتاً گود ريخته و روي حرارت داغ مي کنيم. قارچ ها را يکي پس از ديگري در روغن داغ سرخ مي کنيم، طوري که ترد شود. فقط دقت کنيد که قارچ ها نسوزند. سپس چيپس هاي قارچ (قارچ سرخ شده) را در يک توري مي گذاريم تا روغن اضافي آنها خارج شود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س