جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي کيوي
-(0 Body) 
ترشي کيوي
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري

موا لازم:

کيوي: يک کيلو
گلابي: 3 عدد
سيب: 3 عدد
پرتقال: 3 عدد
قيسي: 200 گرم
شکر قهوه اي: 50 گرم
رنده پوست ليموترش: 1 قاشق غذاخوري
پودر دارچين: 1 قاشق غذاخوري
پودر هل: يک قاشق مرباخوري
پودر جوز هندي: 1 قاشق چايخوري
سرکه: به ميزان لازم
نمک: به ميزان لازم

طرز تهيه:

ترش کيوي را به هفت ـ هشت روش مي توان تهيه کرد که در اينجا دو روش که تقريباً مشابه هم هستند آموزش داده مي شود.
روش اول: کيوي هاي را پوست مي گيريم و حبه اي خرد مي کنيم طوري که خيلي ريز نباشد. گلابي و سيب را با پوست خرد مي کنيم تا ماندگاري آنها بيشتر باشد و له نشوند. پرتقال را فيله مي کنيم. قشنگي اين ترشي به اين است که مواد آن درشت باشند و له نشوند. کيوي و پرتقال و سيب و گلابي را با هم مخلوط مي کنيم. در مورد قيسي مي توانيم ريز خرد کنيم و حدود 50گرم آن را داخل ترشي بريزيم و بقيه آن را داخل حدود نيم ليتر سرکه خيس مي کنيم به مدت 3-2 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم سپس به مدت 5-10 دقيقه با همان سرکه مي جوشانيم. اگر سرکه ترش باشد مي توانيم نصف ليوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانيم. مخلوط سرکه و قيسي را هم به مواد اضافه مي کنيم. بقيه مواد را هم اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم. شکر قهوه اي طعم دهنده است و در دو رنگ تيره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هيچ فرقي ندارد و همان طعم را داراست. مي توانيم شکر قهوه اي را هم داخل سرکه و قيسي بجوشانيم و به اين طريق به مواد اضافه کنيم. مواد را کامل با هم مخلوط مي کنيم و داخل شيشه مناسب مي ريزيم.
روش دوم: يک کيلو کيوي را له مي کنيم و با سرکه و نمک و شکر قهوه اي مي جوشانيم و بقيه ميوه ها را هم اضافه مي کنيم. و به جاي پودر هل و پودر دارچين از هل درسته و چوب دارچين درسته اضافه مي کنيم. اين ترشيهاي کيوي بايد به مدت يک هفته داخل يخچال بماند تا آماده خوردن باشد. براي تهيه ترشي آلبالو به روش زير عمل مي کنيم.
آلبالوي تازه يا خشک را مي شوييم و سپس روي پارچه خشک مي کنيم و با سرکه خيس مي کنيم و داخل شيشه مي ريزيم، به نسبت هر يک کيلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل مي کنيم و به سرکه اضافه مي کنيم و به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند تا گلوله نشود و وقتي داغ است روي آلبالو مي ريزيم و براي هر يک کيلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه مي کنيم. مي توانيم به جاي شکر کارامل شده از شيره خرما يا انگور اضافه کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image