مواد لازم:
گردوي چرخ شده/1پيمانه
پودر نان/نصف پيمانه
سير /2تا3حبه
رب فلفل/3تا4 قاشق غذاخوري
پياز رنده شده/1عدد متوسط
پودر زيره سياه/1قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي/1قاشق غذاخوري
روغن زيتون/سه چهارم پيمانه
طرز تهيه:
گردوي چرخ شده را با پودر نان،سير رنده شده ،رب فلفل ،رب گوجه فرنگي ،پياز ،زيره و نمک کاملاً مخلوط کرده سپس روغن زيتون را اضافه کنيد تا خميري يکدست حاصل شود.محمره را در ظرفي کشيده و روي آن را با گردو تزيين کنيد.
نکته:
محمره به عنوان پيش غذا ،در کنار غذاهايي مانند،کبه،کباب و کلاً غذاهاي گوشتي مصرف مي شود.مزه تندي دارد و شما مي توانيد ميزان تندي آن را با توجه به ذائقه خود کم يا زياد کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س