موادلازم:
هويج: 50 گرم
کرفس: 50 گرم
کدو: 50 گرم
کلم برگ: 50 گرم
فلفل دلمه رنگي: 50 گرم
پياز: 50 گرم
فيله مرغ: 8 عدد
قارچ: 50 گرم
قارچ: 50 گرم
کنجد: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم
پنير گودا: به ميزان لازم
سوياسس: به ميزان لازم
طرز تهيه:
اگر روغن کنجد استفاده کنيد بهتر از روغن مايع است. ابتدا هويج را در ماهي تابه تفت مي دهيم چون زمان تفت بيشتري نياز دارد. سبزيجات را خلالي باريک برش زده ايم. از سبزيجات تازه استفاده مي کنيم و فريز شده نباشد. هويجها را که کمي تفت داديم از ماهي تابه خارج مي کنيم بعد بقيه سبزيجات را داخل ماهي تابه مي ريزيم و کمي تفت مي دهيم به مقدار کم نمک و فلفل و زنجبيل به مواد اضافه کنيم. مرغها را داخل تابه با روغن خيلي کمي تفت مي دهيم يا گريل کنيم. از سرکه بالزاميک يا از آبليمو يا آبغوره هم مي توان براي ترش کردن غذا استفاده کرد اما ما در اينجا از اينها استفاده نمي کنيم. هويج را هم به سبزيجات ديگر اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم فقط در حدي که بوي خامي سبزيحات گرفته شود و نيازي نيست که زياد پخته شوند.
فيله ها را هم خلالي کمي درشت مي زنيم. فيله هاي مرغ را که سوياسس زده ايم در همان ماهي تابه تفت مي دهيم. مي توان از گوشت راسته که مزه دار شده و با نخ بسته ايم و داخل فر کمي پخته و بعد خلالي برش زده ايم يا از ميگو هم استفاده کرد که ميگو زمان پخت کمتري لازم دارد. اگر سبزيجات را با سوياسس تفت دهيم رنگشان تيره مي شود پس مرغ را با سوياسس تفت مي دهيم سبزيجات را به فيله هاي مرغ اضافه مي کنيم بعد کنجد اضافه مي کنيم به آرامي تفت مي دهيم. در آخر پنير گودا را اضافه مي کنيم. چون پنير گودا و سوياسس نمک دارد براي همين نمک را خيلي کم در غذا استفاده کرديم. کمي که مواد را تفت داديم حرارت را خاموش مي کنيم و مواد را داخل ظرف مورد نظر مي کشيم يا چهار تا فيله مرغ را که قبلاً سرخ کرده ايم براي تزئين استفاده مي کنيم يعني براي داخل غذا از چهار عدد فيله استفاده کرديم. براي زيبايي کمي هم کنجد روي مواد مي ريزيم.
منبع: نشريه دانش زندگي ايده آل - ش 27
/س