مواد لازم:
فلفل سبز: 200 گرم
گوشت چرخ شده بدون چربي: 250 گرم
پياز رنده شده بدون آب: 2 قاشق سوپخوري
آرد نخودچي: 1 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 3 قاشق سوپخوري
لوبيا سبز و فلفل قرمز: به ميزان لازم براي تزئين
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پودر زيره: به ميزان لازم در صورت تمايل
طرز تهيه:
گوشت را داخل ظرف مي ريزيم نمک و فلفل اضافه مي کنيم پياز رنده شده بدون آب و آرد نخودچي به گوشت اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم و کامل ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا کند. وقتي گوشت کامل ورز خورد براي هر فلفل حدوداً 50 گرم گوشت در نظر مي گيريم گوشت را دور فلفل به صورتي که از سر فلفل يک مقدار پايين تر باشد مي چينيم به طوري که موقع سرخ کردن جدا نشود. گوشت را روي فلفل شکل مي دهيم و به شکل فلفل در مي آوريم. سر فلفل ها بايد از گوشت بيرون باشد وديده شود. گوشت را کاملاً فشرده مي کنيم که داخل روغن ترک نخورد. تمام گوشت را به اين ترتيب دور فلفل ها مي پيچيم و بعد سرخ مي کنيم
تمام کبابها را داخل ماهي تابه سرخ مي کنيم يک طرف که سرخ شد برمي گردانيم طرف ديگر هم سرخ شود. وقتي تمام کبابها سرخ شد براي تهيه سس اين غذا رب گوجه را داخل نصف استکان آب حل مي کنيم و روي کبابها مي ريزيم تا کامل مغز پخت شود. غذا آماده است با نان تست يا سنگک تزئين مي کنيم. اطراف غذا را با لوبيا سبز پخته شده تزيئن مي کنيم وسط سورپريزها هم فلفل قرمز مي چينيم و بقيه سس را روي آنها مي ريزيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س