مواد لازم :
سيب متوسط /2 عدد يا 300گرم
کره/80گرم
شکر قهوه اي /سه چهارم پيمانه يا 165 گرم
کره گياهي /125 گرم
شکر/دو سوم پيمانه يا 150گرم
اسانس وانيل /يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ/2 عدد
شير پر چرب/1 پيمانه يا 250ميلي ليتر
آرد /دو سوم و يک پيمانه يا 250گرم
بگينيگ پودر /1/5قاشق چايخوري
خامه/سه چهارم پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي درجه 180سانتي گراد گرم مي کنيم .سپس سيب ها را پوست مي کنيم و به چهار قسمت تقسيم مي کنيم و باريک باريک مي کنيم کره رادر ظرفي ذوب کرده و سيب ها را به مدت 5 دقيقه داخل آن مي پزيم تا کمي قهوه اي رنگ شود سپس شکر قهوه اي را اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم تا خوب مخلوط شوند سپس سيب ها را داخل ظرفي ريخته و صبر مي کنيم تا آب بياندازد .کره گياهي ،شکر و وانيل را با همزن برقي خوب مي زنيم سپس تخم مرغها را يکي يکي اضافه مي کنيم و در دو مرحله شير را اضافه مي کنيم و درنهايت آرد و بکينگ پودر را مخلوط مي کنيم .دو سوم از مواد داخل قالب ريخته و روي آن را با سيب ها مي پوشانيم سپس بقيه مواد را تا 2 سانتي متري لبه قالب داخل آن مي ريزيم و حدود 40 تا 50 دقيقه داخل فر قرار مي دهيم .آب سيب ها و خامه را داخل ظرفي ريخته و روي بخار به حالت بن ماري به مدت 15 دقيقه گذاشته تا مخلوط شوند بعد از پخت کيک آنرا از قالب خارج کرده و از مخلوط آب سيب و خامه آماده شده روي آن مي ريزيم و سپس سرو مي کنيم.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س