مواد لازم:
بال مرغ: 1 کيلوگرم
مغز کرفس: 500 گرم
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي کوچک: 500 گرم
پياز رنده شده: 2 عدد متوسط
فلفل سبز: 100 گرم
زعفران آبکرده: 2 قاشق غذاخوري
ادويه مخصوص: به ميزان لازم
آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
سس کچاب: به ميزان لازم
نمک: 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
بال مرغ را تميز کرده و نوک آن را در کاسه اي ريخته و روي آن را پياز رنده شده و روغن زيتون، آبليمو و نمک و زعفران و ادويه زده آن را به مدت 2 تا 3 ساعت مي گذاريم تا مزه دار شود.
سپس بال مرغ را در سيخ کباب چوبي زده همينطور مغز کرفس را در اندازه 4 سانت برش زده. کمي زعفران و نمک زده آنها را در هم در سيخ چوبي زده در داخل ماهي تابه کمي روغن ريخته آنها را با حرارت کم سرخ مي کنيم.
گوجه فرنگي ها و فلفل سبز را جدا کباب کرده و در ظرف مخصوص يک سيخ بال مرغ يک سيخ گوجه فرنگي و کرفس و فلفل مي چينيم. اين غذا را مي توان همراه نان سرو کرد يا اينکه با برنج ميل کرد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س