جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باقلا قاتق گيلان
-(7 Body) 
باقلا قاتق گيلان
Visitor 373
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

لوبيا کشاورزي: 500 گرم
تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
سير: 4 حبه
شويد: 2 الي 3 قاشق غذاخوري
روغن و کره: 50 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل: به ميزان لازم
دارچين: در صورت تمايل

طرز تهيه:

لوبياي کشاورزي را از شب قبل دو سه بار مي شوييم و در آب ولرم و نمک مي گذاريم کامل خيس بخورد وقتي کامل خيس خورد به مدت يک شبانه روز خيس خوردن کافي است. بعد پوست لوبيا را مي گيريم. لوبياي کشاورزي از نظر ظاهر شبيه لوبياي قرمز است اما سفيد و کمي بلند است. از پياز در اين غذا استفاده نمي کنيم و سير را هم حذف نمي کنيم. چون طعم غذا به کل عوض مي شود. ظرف را روي حرارت مي گذاريم لوبيا را داخل آن مي ريزيم بعد سير نگين خردشده را اضافه مي کنيم. اين غذا را با ماهي شور و زيتون پرورده و سير ترشي مي خورند که خيلي خوشمزه و اشتها آور مي شود. اگر شويد زياد بريزيد غذا را تلخ مي کنيد. شويد را اضافه مي کنيم. مقداري زردچوبه اضافه مي کنيم. اين غذا براي 4 نفر کافي است. مقداري فلفل و نمک اضافه مي کنيم. باقالاي محلي خيلي دير مي پزد اما اين لوبياي کشاورزي سريع تر مي پزد. مقداري کره و روغن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا بوي خامي لوبيا گرفته شود. وقتي لوبيا سرخ شد حدود يک و نيم ليوان آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم نيم پز شود. لوبيا را با دست امتحان مي کنيم وقتي نيم پز شد تخم مرغ ها را درسته در داخلش مي شکنيم و ديگر به غذا دست نمي زنيم و هم نمي زنيم. اگر در اين مرحله غذا را هم بزنيد شکل خوبي به دست نخواهد آمد.
حرارت را زياد مي کنيم بعد حرارت را کم مي کنيم وقتي تخم مرغ خودش را به صورت درسته گرفت مقداري دارچين و فلفل اضافه مي کنيم و با حرارت کم مي گذاريم غذا جا بيفتد غذا که جا مي افتد روي آن مي بندد و مشخص مي شود. در گيلان به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه مي کنند. ماست و خيار، سبزي خوردن و ترشي هم با اين غذا سازگاري دارد که در کنار آن خورده شود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image