مواد لازم:
کره: 1/4 پيمانه
سرکه سيب يا آب نارنج: 1 قاشق غذاخوري
ادويه جات: به مقدار لازم
خردل تند: 1 قاشق غذاخوري
ژامبون تازه و خردشده: 250 گرم
نان باگت: به اندازه 4 ساندويچ (يا 8 برش)
کره: 4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
يک چهارم پيمانه کره اي که داريم با سرکه در ظرف متوسط مخلوط کرده آنقدرهم مي زنيم تا رنگ آن روشن شود و پف کند.
بعد ادويه جات وخردل را نيز اضافه مي کنيم و دوباره هم مي زنيم و ژامبون را نيز به آن اضافه مي کنيم و کاملاً مواد را با هم مخلوط مي کنيم. يک برش نان ساندويچي را برمي داريم، سطح آن را با 1/2 قاشق غذاخوري کره چرب مي کنيم و 1/4 مواد ساندويچ را روي آن مي ريزيم باز 1/2 قاشق غذاخوري کره روي يک برش ديگر نان ساندويج مي ماليم و روي مواد مي گذاريم. به همين ترتيب چهار ساندويچ را آماده مي کنيم. اين ساندويچ را مي توان در دماي صفر درجه به مدت يک ماه نگهداري کرد.
هر ساندويچ حاوي 405گرم کالري، 21 گرم چربي، 180 گرم پروتئين، 250 گرم کربن هيدرات، 1283 ميلي گرم سديم، 61 ميلي گرم کلسترول مي باشد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س