جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله بادام
-(6 Body) 
فيله بادام
Visitor 493
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خلال بادام: به ميزان لازم
فيله مرغ: 3 تکه
خلال پسته: به ميزان لازم
شويدو جعفري ساتوري شده
فلفل دلمه اي رنگي حلقه اي شده
پياز
کدو
خامه
نمک، فلفل قرمز و زعفران

طرز تهيه:

فيله بادام داخل خمير بنيه زده شده است. داخل ظرفي 1 ليوان دلستر مي ريزم حدود 1 ليوان آرد را که الک کرده ايم کم کم اضافه مي کنيم و با همزن دستي هم زنيم طوري که خمير نشود و حالت سس رقيق به دست آيد. آب زعفران را به مواد اضافله مي کنيم بقيه آرد را هم اضافه مي کنيم. اگر بخواهيد زودتر آماده شود مي توانيد کمي هم بکينگ پودر اضافه کنيد. اين مايع خمير بايد از ماست کمي شل تر باشد. فيله مرغ را با استيک کوب مي کوبيم تا نازک تر و پهن تر شود جعفري و شويد خردشده را روي فيله مي ريزيم و مقدار کمي خامه روي آن مي ريزيم.
کساني که رژيم دارند مي تواند به جاي خامه از کچاب يا مقداري سس خردل استفاده کنند اما سس خردل اگر زياد باشد مزه تندي به غذا مي دهد پس مقدار آن بايد کمتر استفاده شود. خلال بادام و پسته را روي مواد مي ريزيم و بعد داخل آرد غلت مي دهيم بعد داخل مايع خمير بنيه که تهيه کرده ايم غلت مي دهيم تا کاملاً آغشته شود و بعد داخل روغني که کاملاً داغ شده به صورت شناور مي اندازيم. پياز و فلفل دلمه اي و کدو را به صورت حلقه برش زده ايم و مقدار کمي نمک و فلفل اضافه کرده ايم. پياز، فلفل دلمه اي رنگي و کدو را با هم به خمير بنيه آغشته مي کنيم و کنار فيله ها سرخ مي کنيم. اين سس يا خمير بنيه اشتها آور است. مواد را داخل روغن برمي گردانيم تا کاملاً سرخ شود. براي تزئين از ذرت، سبزيجات پخته، قارچ آبپز، ليموترش و پياز حلقه شده خام استفاده کرديم. بعد از اينکه مواد را از روغن درآوريم مي توانيم داخل صافي که دستمال کاغذي درون آن است بگذاريم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
اين غذا با سس تارتار سرو مي شود. براي تهيه سس تارتار، مايونز، خامه، پياز رنده شده، هويج رنده شده، خيارشور و سبزيجات معطر و مقدار کمي ليموي تازه را با هم مخلوط مي کنيم.
منبع: دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image