جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ مرغ در فر
-(3 Body) 
ساندويچ مرغ در فر
Visitor 371
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

مرغ پخته شده: 1 عدد
گوجه فرنگي: 1عدد بزرگ
پياز: 1 عدد
فلفل سبز تند: 1 عدد
فلفل سياه، نمک و زردچوبه: 1 قاشق مرباخوري
کره يا روغن: 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ: 1 عدد
مايونز: به مقدار لازم
نان تست:به مقدار لازمs
سس بشامل

طرز تهيه:

ابتدا استخوانهاي مرغ را مي گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي کنيم. پياز را خرد مي کنيم و در روغن سرخ مي کنيم تا طلايي رنگ شود. گوجه فرنگي را به تکه هاي کوچک خرد مي کنيم و همراه با پياز کمي تفت مي دهيم تا گوجه فرنگي ذوب شود. بعد مرغ را به آن اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شود و ادويه مي زنيم. نان هاي تست را از داخل چرب مي کنيم و سپس در فر مي گذاريم طوريکه بين نانها فاصله نباشد. سپس مخلوط مرغ را روي آن مي ريزيم. سپس يک طرف نانهاي باقيمانده را به سس مايونز آغشته کرده و ظرف سسي را روي مخلوط مرغ مي گذاريم تا تمام سطح آن را بپوشاند. بشامل را روي آن بريزيد و با قاشق روي آن را صاف کنيد تمام سطح نانها را بپوشاند. تخم مرغ زده شده را هم روي آن بريزد. سيني را در فر که قبلاً گرم کرده ايم با 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا روي آن طلايي رنگ شود. سپس آن را به صورت مربع هاي کوچک خرد مي کنيم.

طرز تهيه سس بشامل:

مواد لازم:

آب: 3 ليوان
پودر شير: 4 قاشق غذاخوري
نشاسته: قاشق غذاخوري
آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
روغن: 3 قاشق غذاخوري
طعم دهنده: 1 مکعب
پنير مثلثي: 2 عدد
پنير چدار: کمي
روغن غذا: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

تمام مواد را در مخلوط کن مي ريزيم و با هم مخلوط مي کنيم. سپس مواد به دست آمده را در ماهيتابه مي ريزيم و روي اجاق گاز با حرارت ملايم مي گذاريم و هم مي زنيم تا مواد کمي غليظ شود. غلظت سس به دست آمده بايد مثل سس مايونز باشد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image