جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب کوبيده ماهي
-(5 Body) 
کباب کوبيده ماهي
Visitor 394
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

ماهي: 500 گرم
پياز چرخ شده: 1 عدد
پودر سير: 1 قاشق چايخوري
چربي گوسفند: 100 گرم چرخ شده
مغزنان سفيد: 1 پيمانه
بکينگ پودر: يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 1 عدد
نمک، فلفل، زعفران: به ميزان لازم

طرز تهيه:

براي تهيه کباب کوبيده از ماهي هاي گوشتي استفاده کنيد که تيغ کمتر و گوشت زيادي داشته باشد مايه را از چرخ گوشت رد مي کنيم چربي گوسفند را هم از چرخ رد مي کنيم و با هم مخلوط مي کنيم (اگر 2 بار چرخ کنيم بهتر است) آرد سوخاري يا مغزنان سفيد که مي گيريم پودر مي کنيم و استفاده مي کنيم به مواد اضافه مي کنيم تخم مرغ و پياز و پودر سير، نمک، فلفل سياه (خيلي کم) و زعفران حل شده در آب جوش را هم همراه با مواد به گوشت اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم تا کاملاً چسبندگي پيدا کند. بکينگ پودر را در 1 پيمانه آب سرد مي ريزيم. گوشت را کاملاً ورز مي دهيم. بعد از فرو کردن سيخ در گوشت آن را حدود 1ساعت در جاي خنک قرار مي دهيم تا گوشت کاملاً به سيخ بچسبد (از مخلوط آب و بکينگ پودر براي اين استفاده مي کنيم که دستمان را به آن مي زنيم بعد گوشت را ورز مي دهيم) گوشت را روي سيخ زياد فشار نمي دهيم سيخي که استفاده مي کنيم بايد کاملاً خشک باشد. روي آتش کباب را مرتباً پشت و رو مي کنيم تا خوب بپزد.
نکته اي که در کباب کوبيده بايد به آن توجه کنيم طرز ورز دادن است هر چه کباب را بيشتر ورز دهيم کيفيت آن بهتر مي شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image