خانم هاي با چربي خون بالا هم حق دارند کوکو و کتلت بخورند.البته، به شرط آنکه با کمترين روغن ممکن سرخ شود.
کتلت تن ماهي پيشنهادي ما نيز همين شرايط را دارد زيرا بخش زيادي از مواد آن را ذرت و تن ماهي تشکيل داده اند.و اين مواد هم چربي کمي براي سرخ شدن نياز دارند. علاوه بر اين، با توجه به اينکه در اين کتلت از تخم مرغ استفاده نشده، نسبت به کتلت هاي ديگر بسيار کم چرب است.
مواد لازم براي 3 نفر:
سيب زميني: 300 گرم
دانه ذرت کنسروي: 120 گرم
کنسرو تن ماهي: يک عدد
جعفري خرد شده: 2 قاشق سوپخوري سرپر
آرد سوخاري: يک پيمانه يا 50 گرم
نمک و فلفل سياه: به مقدار کافي
روش پخت:
1) ابتدا سيب زميني ها را آبپز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنيد. حالا کاسه اي آماده کنيد و سيب زميني ها له شده، تن ماهي، ذرت و جعفري خردشده را در آن بريزيد و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.
2) در صورت نياز، مايه را با نمک و فلفل سياه طعم دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت ها کنيد. با اين مقدار مواد، مي توانيد 8 عدد کتلت درست کنيد. براي اين منظور مقداري از مخلوط مايه کتلت را روي کف دست تان به شکل دايره کوچک درآورده، پس از آغشته کردن به آرد سوخاري، در تابه اي حاوي روغن سرخ کنيد؛ البته روغن را از پيش داغ کنيد. وقتي يک طرف کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگرشان هم سرخ شود. در پايان، کتلت ها را با ليموترش و در صورت دلخواه با سبزيجات تازه سرو کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س