مواد لازم:
پرتقال: 1 عدد
سس سويا: 2 قاشق چايخوري
عسل: 2 قاشق چايخوري
سرکه سفيد: 2 قاشق چايخوري
ادويه: (زيره، تخم گشنيز، فلفل قرمز، زنجبيل، فلفل): 1 قاشق چايخوري
ميگو: 700 گرم
پيازچه براي تزئين: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
با يک پوست کن يا چاقوي تيز پوست يک پرتقال را با دقت بگيريد؛ توجه کنيد قسمت سفيد پرتقال را جدانکنيد. سپس به صورت خلال هاي باريک برش دهيد و آب پرتقال را بگيرد وکنار بگذاريد و در يک قابلمه در حال جوش به مدت 2 دقيقه خلال پرتقال را بجوشانيد و سپس با آب سرد آبکش کنيد. در يک ماهي تابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سويا و ادويه ها و خلال پرتقال ها را به مدت دو تا سه دقيقه بجوشانيد (با حرارت کم) سپس بگذاريد خنک شود. ميگوها را پس خنک شدن مدت يک ساعت داخل سس به دست آمده بگذاريد تا مزه دار شود. روغن را در يک ماهي تابه گرم کرده و ميگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ کرده و با پيازچه سرو کنيد. براي پرهيز از سفت شدن ميگوها بايد آنها را سريع سرخ کرد و هنگامي که رنگشان سرخ شد و تاب برداشتند آنها را از روي حرارت برداريد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س