جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته ي روسي
-(6 Body) 
کوفته ي روسي
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

تخم مرغ پخته و رنده شده: 3 عدد
زرشک: 4 -3 قاشق غذاخوري
گشنيز و جعفري ساطوري شده: 250 گرم
زعفران آبکرده(دم کشيده): 1/4 پيمانه
زيره: 1 قاشق مرباخوري
پياز داغ: 250 گرم
سيب زميني پخته و رنده شده: 250 گرم
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
مغز گردو: 1/2 پيمانه
تخم مرغ خام: 1 عدد
نمک و فلفل و ادويه: به ميزان لازم
پودر سوخاري: 1 پيمانه

طرز تهيه:

گوشت نيم پز شده را داخل ظرف ريخته و کمي با پشت قاشق آن را نرم مي کنيم نمک و فلفل اضافه مي کنيم (1 قاشق چايخوري نمک کافي است) پودر زيره را اضافه مي کنيم حدود 1 قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه مي کنيم سبزي و تخم مرغ پخته ورنده شده و پياز داغ را اضافه کرده و مخلوط کرده به مدت 2 دقيقه داخل سولاردم قرار مي دهيم. (اگر از فر استفاده مي کنيد خودتان تنظيم کنيد در حدي که مواد گرم شود).
در اين فاصله سيب زميني پخته و رنده شده در ظرف مي ريزيم و زرشک را به آن اضافه مي کنيم نمک و مقداري هم فلفل به آن اضافه مي کنيم. تخم مرغ خام را هم اضافه مي کنيم خوب مخلوط مي کنيم.
مواد را از سولاردم بيرون آورده و کمي هم مي زنيم تا حرارت آن گرفته شود بعد به سيب زميني اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم بعد با دست ورز داده و به اندازه نارنگي کوچک از مواد برداشته و داخل هر کوفته 1/4 گردو قرار مي دهيم آنها را داخل پودر سوخاري آغشته کرده وداخل ظرف قرار مي دهيم و حدود 1 قاشق غذاخوري روغن داخل ظرف مي ريزيم بعد آنها را داخل سولاردم قرار مي دهيم قدرت را روي 900 تنظيم کرده و به مدت 15 دقيقه تنظيم مي کنيم تا بپزد.
(اگر از فر استفاده مي کنيد دما و مدت زمان را خودتان تنظيم کنيد).
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image