جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته ايزمير
-(2 Body) 
کوفته ايزمير
Visitor 457
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت گوسفند با چربي متوسط: 500 گرم
پياز: 1 عدد
جعفري خردشده: 40 گرم
داخل نان باگت بيات شده: 2 برش
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سياه و پودر زيره سبز و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخ کردني: 20 گرم يا 1/3 ليوان
گوجه فرنگي: 3 عدد
فلفل کبابي و يا دلمه اي: 50 گرم
سير: 2-3 حبه
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري
آب جوش: 1/2 ليوان
سيب زميني: 4 عدد

طرز تهيه:

گوشت را چرخ کرده را در يک ظرف گود بگذاريد. پياز را پوست کنده، بشوييد و رنده کنيد. وسط نان خشک را دربياوريد و با آب خيس کنيد و آب اضافه را با دست بگيريد. پياز، نان خيس شده، تخم مرغ، نمک وادويه را به مايع گوشت اضافه کنيد.
مواد را خيلي خوب چنگ بزنيد. چند دقيقه اين کار را ادامه دهيد تا همه مواد داخل گوشت يکسان شود. از گوشت تکه هايي به اندازه گردو برداشته (دست تان را خيس کنيد) به گوشت شکل بيضي دهيد. روغن را داخل تابه بريزيد تا داغ شود. دو طرف کوفته ها را سرخ کنيد. روي يک بشقاب کوفته ها را بچينيد.
داخل ماهي تابه گوجه رنده شده، رب، سير له شده فلفل هايي را که از وسط نصف شده است را بريزيد. در ماهي تابه را ببنديد، چند دقيقه بپزد بعد کوفته ها را داخل سس گوجه بگذاريد 7-8 دقيقه ديگر بپزد.
اين خوراک به نام شهر ازمير که در منطقه اژه است معروف شده است. مي توانيد در کنار اين کوفته سيب زميني خلال شده سرخ کنيد و داخل سس گوجه وقت سرو کردن بگذاريد، چون سيب زميني سس را به خود مي کشد.
اين غذا را مي توانيد داخل فر نيز طبخ کنيد. اينطوري سلامت شما نيز تأمين مي شود.
براي اينکار سيني را با 1-2 قاشق روغن مايع چرب کنيد بعد کوفته ها را (سرخ نشود) روي سيني بچينيد. سس را درست کرده روي کوفته ها بريزيد و داخل فر که از قبل گرم کرده ايد (170 درجه سانتيگراد) بپزيد کوفته ها را پشت و رو کنيد تا هر دو طرف آنها قهوه اي شود.
کساني که گوشت قرمز مصرف نمي کنند، مي توانند سويا ريز را با کمي شير بجوشانند با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده استفاده کنند. اين طوري ميزان چربي ها دريافت مي کنند نيز کمتر خواهد بود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image