مواد لازم:
روغن مايع/3 قاشق سوپخوري
برنج/200گرم
پياز/1عدد متوسط
فلفل دلمه اي سبز/1عدد
ذرت پخته شده/100گرم
پودر فلفل تند/1قاشق چايخوري
لوبيا قرمز/225 گرم
گشنيز خرد شده/2 قاشق سوپخوري
نمک/به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را 3تا 4 ساعت قبل خيس کرده با کمي نمک کنار مي گذاريم پيازها را خلالي خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد لوبيا قرمز را که از شب قبل خيس کرده ايد و چند بار آبش را تعويض کرده ايد کاملا بپزيد.فلفل دلمه اي را نگيني خرد کنيد و به پيازها اضافه کنيد و فقط يک تفت دهيد حالا ذرت پخته شده لوبيا را اضافه کرده و نمک و پودر فلفل را اضافه کنيد و برنج را آبکش نماييد و لابه لاي برنج را از مخلوط لوبيا قرمز و گشنيز خرد شده بريزيد و دم بگذاريد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ