جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت قارچ
-(9 Body) 
املت قارچ
Visitor 360
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

تخم مرغ/2عدد
شير/3-2قاشق غذاخوري
روغن/3 قاشق غذاخوري
نمک،فلفل/به ميزان لازم
قارچ ورقه شده/1پيمانه
پياز خرد و سرخ شده/1عدد
جعفري/1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

روغن را داخل ماهي تابه مي ريزيم پياز سرخ شده را اضافه مي کنيم تفت مي دهيم شعله را زياد مي کنيم چون اگر شعله کم باشد قارچ آب مي اندازد و حجم آن کم مي شود.تخم مرغها را در ظرف جداگانه مي شکنيم با چنگال مي زنيم شير را اضافه مي کنيم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره مي زنيم در اين حين قارچ را مرتب تفت مي دهيم.سبزي را به قارچ اضافه مي کنيم مقداري هم نمک و فلفل به قارچها اضافه مي کنيم مي توان سبزي را به مايع تخم مرغ هم اضافه کرد فرقي نمي کند.يک ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم مقدار خيلي کم روغن مي ريزيم حتي مي توان با برس کف ظرف را چرب کرد.وقتي تابه گرم شد مايع تخم مرغ را داخل آن مي ريزيم تابه را طوري مي گردانيم که تمام مواد همه جاي تابه به طور يکسان پخش شود حرارت را ملايم مي کنيم وقتي اين لايه بسته شد و از حالت مايع خارج شد و دور تا دور خمير طلايي شد ماهي تابه را تکان مي دهيم تا مطمئن شويم مواد گرفته و در ماهي تابه به راحتي حرکت مي کند.مواد را روي مايع به شکل مستطيل مي ريزيم و دو طرف مايع را روي مواد برمي گردانيم و در ظرف را مي بنديم و به مدت 6-5 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم خودش را بگيرد.اگر مايع خوب نگرفته باشد موقع تا کردن پاره مي شود.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image