جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورشت گردو و اسفناج
-(0 Body) 
خورشت گردو و اسفناج
Visitor 363
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

اسفناج خردشده: 500 گرم
مغز گردو چرخ شده: 400 گرم
گوشت مرغ: 650 گرم
پياز متوسط خردشده: 2 عدد
رب انار: 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي: 3 قاشق غذاخوري
شکر: 3 قاشق غذاخوري
آبغوره: 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه: به ميزان لازم

طرز تهيه:

سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم. اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد. حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم. پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود. در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد. استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد. در يکي از ظرفها که مخصوص خورشت گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد. مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود. در ظرف سوم که براي خورشت اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم. هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم. مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار. وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورشت گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم. اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورشت به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نکنيم رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورشت استفاده مي کنيم. دقت کنيد اگر در هر يک از خورشت ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد. سمنانيها معمولاً رب انار استفاده مي کنند. چاشني نيز همراه خورشت سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image