جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورشت باميه
-(1 Body) 
خورشت باميه
Visitor 365
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

باميه: 2 الي 15 عدد
لپه: 1 پيمانه
رب: 1 قاشق غذاخوري
پياز: 1 عدد سرخ کرده
زردچوبه: 1 قاشق چايخوري
دارچين: يک دوم قاشق چايخوري
قارچ: 7 الي 8 عدد معادل 150 گرم
ليموعماني: 4 عدد
نمک، فلفل سياه: به ميزان لازم
سيب زميني خلال شده براي تزئين
زعفران: به ميزان لازم

طرز تهيه:

از باميه هاي جوان و کوچک استفاده مي کنيم. لپه را از يک ساعت قبل خيس مي کنيم و بعد نيم پز مي کنيم.در صورتي که ليموعماني استفاده کنيم.
سيب زميني را سعي مي کنيم خودمان خلال کرده و سرخ کنيم بعد داخل توري بريزيم تا روغن اضافي آن گرفته شود. از خلال هاي آماده استفاده نکنيم. ظرف را روي حرارت مي گذاريم و مقداري روغن داخل آن مي ريزيم. مي توان از باميه ها به صورت درسته استفاده کرد يا آنها را حلقه کرد. باميه ها را به روغن اضافه مي کنيم. و کمي تفت مي دهيم. قارچ خردشده را هم به مواد اضافه مي کنيم. قارچها را کمي درشت تر و ضخيم تر خرد مي کنيم مي توانيم آب يک عدد ليموترش را روي قارچها بريزيم تا سفيدي قارچ حفظ شود و سايه نشود. مواد را تفت مي دهيم و بعد لپه نيم پز شده را اضافه مي کنيم. زردچوبه و رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و تفت مي دهيم تا خامي رب گرفته شود. فلفل سياه و نمک اضافه مي کنيم. دارچين و زعفران را براي آخر کار نگه مي داريم تا عطر آنها در غذا حفظ شود. اگرداخل خورشت دارچين را زود اضافه کنيم طي مراحل پخت، ته خورشت مقداري طعم تلخي مي گيرد.
حدود يک تا يک و نيم ليوان آب اضافه مي کنيم. ليموعماني ها را 5 دقيقه داخل آب سرد مي گذاريم بماند. با چنگال روي ليموها چند سوراخ ايجاد مي کنيم بعد داخل خورشت مي اندازيم.
در ظرف را مي گذاريم و اجازه مي دهيم حدود 20 دقيقه تا نيم ساعت بماند و جا بيفتد. ده دقيقه مانده به آخر پخت خورشت پياز داغ و زعفران و دارچين را اضافه مي کنيم. وقتي غذا آماده شد با خلالها تزئين مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image