مواد لازم:
بلغور گندم: 250 گرم
پياز بزرگ: 1 عدد
پودر موسير: 2 قاشق غذاخوري
پنير سفيد: 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مايع: به ميزان لازم
ادويه مخصوص ونمک و زردچوبه
جعفري يا گشنيز خشک: 1 تا 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
بلغوررا با آب و نمک مي پزيم و مي گذاريم آبش کاملاً تبخير شود و جذب بلغور شود براي اين مي پزيم که مغز پخت شود و خام نباشد. چون اگر خام باشد براي معده و روده ضرر دارد بعد از اينکه پخته شد مي گذاريم کاملاً سرد شود بلغورها به هم مي چسبد مشکلي ندارد حتي با دست يا چنگال هم مي توان خرد کرد قسمتي از بلغور را با پنير کاملاً مخلوط مي کنيم با چنگال کاملاً مخلوط مي کنيم جعفري ترجيحاً خشک را اضافه مي کنيم پياز رنده شده را اضافه مي کنيم و کاملاً مخلوط مي کنيم بلغور چون حجمش زياد است همه آن را يکجا با مواد مخلوط نمي کنيم کم کم اضافه مي کنيم نمک و ادويه و زردچوبه را اضافه مي کنيم پودر سير يا پودر موسير (بوي آن از سير کمتر است) را اضافه مي کنيم با دست خوب مخلوط مي کنيم (تا اينجا مواد را با چنگال مخلوط مي کرديم) تخم مرغها را اضافه مي کنيم با دست مخلوط مي کنيم ورز مي دهيم بقيه بلغور را کم کم اضافه مي کنيم تا بلغورها تمام شود خوب ورز مي دهيم از مواد کمي برمي داريم به هر شکلي که دوست داشتيم در مي آوريم چون بلغور قبلاً پخته پس هر شکلي دربياوريم داخل آن پخته مي شود داخل ماهي تابه اي که روغن مايع داخل آن داغ شده مي گذاريم تا سرخ شود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 27
/س