جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته مرغ
-(2 Body) 
کوفته مرغ
Visitor 370
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت مرغ چرخ شده/900گرم
پياز رنده شده/1عدد بزرگ
سيرپودر شده/2حبه
تخم مرغ/1تا 2 عدد
گشنيز خرد شده/1پيمانه
آرد سوخاري/يک سوم پيمانه
زردچوبه،ادويه، نمک،فلفل/به ميزان لازم
آب/يک چهارم پيمانه
روغن زيتون يا روغن مايع/يک چهارم پيمانه
مواد لازم براي سس کوفته
پياز خرد شده/2عدد
رب گوجه فرنگي/2قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي خرد شده/4عدد
آرد/2 قاشق سوپخوري
عصاره مرغ/يک عدد
گشنيز خرد شده/1پيمانه

طرز تهيه:

مرغ چرخ شده را داخل ظرف مي ريزيم و تخم مرغ را اضافه مي کنيم.سير رنده شده به همراه پياز رنده شده را هم اضافه مي کنيم.آب پياز را نمي گيريم چون همين آب پياز باعث ترد شدن و خوشمزه شدن کوفته مي شود.مواد را کمي مخلوط کرده و زردچوبه،ادويه،نمک و فلفل سياه اضافه مي کنيم.ادويه اي که استفاده مي کنيم از هفت ادويه تشکيل شده است.گشنيز خرد شده را اضافه مي کنيم.مي توان به جاي گشنيز از ريحان يا جعفري استفاده کرد اما گشنيز عطر بهتري دارد.آرد سوخاري اضافه مي کنيم.مغز نان باگت را خشک کرده بعد آسياب کرده ايم و به عنوان آرد سوخاري استفاده مي کنيم يا آرد آماده را از بيرون تهيه مي کنيم.
ميزان آرد سوخاري از يک قاشق سوپخوري تا يک سوم پيمانه متغير است بستگي دارد که مواد چقدر آرد نياز داشته باشند.و انسجام لازم را داشته باشند.مواد را مخلوط مي کنيم و با دست کامل ورز مي دهيم.اگر دوست داشته باشيم در اين مرحله کمي محلول زعفران غليظ اضافه مي کنيم.
بعد از ورز دادن مواد به اندازه توپهاي کوچک به اندازه يک گردو از مواد داخل دست درست مي کنيم.به ميزان يک چهارم پيمانه آب و يک چهارم پيمانه روغن مايع داخل ماهي تابه مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم تا گرم شود.ما در اينجا از روغن زيتون استفاده کرديم.مواد را که داخل دست گرد کرديم داخل آب و روغن مي گذاريم کمي بماند تا انسجام پيدا کنند بعد از روي حرارت برمي داريم و نيازي به تفت داده شدن يا سرخ شدن مواد نيست.
داخل يک قابلمه روغن مايع يا روغن زيتون به ميزان لازم مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم و دو عدد پياز نگيني خرد شده را اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا نرم و براق شود.رب گوجه فرنگي را به پياز اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و بلافاصله 4 عدد گوجه فرنگي پوست گرفته و به قطعات درشت خرد شده را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم.وقتي گوجه فرنگي را با مواد تفت داديم آرد سفيد را براي غلظت سس اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا مواد با هم تفت داده شوند.
زردچوبه،ادويه غذا اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم. مي توانيم به مرغ چرخ شده مقداري هم سويا اضافه کنيم.براي اين کار سويا را بايد قبلا به مدت 20 دقيقه در آب سرد خيس کنيم و در طول اين 20 دقيقه 3 بار آبش را تعويض کنيم و بعد آبکش کنيم بعد داخل آب جوشان مي ريزيم و 1 قاشق چايخوري و کمي زردچوبه و يکي دو عدد برگ بو اضافه کرده و اجازه مي دهيم يک جوش بزند سپس به مدت 5 دقيقه مي گذاريم بماند بعد دوباره آبکش مي کنيم و سپس چرخ مي کنيم و بسته بندي کرده و داخل فريزر مي گذاريم و همراه گوشت مرغ يا گوشت قرمز براي غذاها استفاده کنيم.براي مثال در اين غذا مي توانيم به جاي 900گرم گوشت از 450 گرم سويا و 450 گرم گوشت استفاده کنيم.
گشنيز را به مواد اضافه مي کنيم.عصاره مرغ را پودر مي کنيم و اضافه مي کنيم.چون از عصاره استفاده کردم براي همين نمک اضافه نمي کنيم.آب سرد را به تدريج و به ميزان لازم اضافه مي کنيم.چون داخل مواد آرد داريم براي همين آب را به تدريج اضافه مي کنيم تا آرد خوب باز شود.در ظرف را مي گذاريم و اجازه مي دهيم تا سس بجوشد وقتي سس به جوش آمد کوفته هايي که در اين فاصله روي حرارت انسجام پيدا کرده داخل سس مي ريزيم و حرارت را کم مي کنيم و حداکثر يک ساعت مي گذاريم بماند تا بپزد.اگر اواخر طبخ،آب نارنج به ميزان لازم اضافه کنيم اين کوفته خوشمزه تر مي شود.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image