جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت مرغ و اسفناج
-(4 Body) 
رولت مرغ و اسفناج
Visitor 305
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم رولت:

سينه مرغ فيله شده/4عدد
هويج پخته شده/4عدد
برگ اسفناج پخته شده/به ميزان لازم
پنير پيتزا/به ميزان لازم
آرد سوخاري/3 پيمانه
تخم مرغ/3عدد
نمک،فلفل،روغن/به ميزان لازم
خلال دندان/به ميزان لازم

مواد لازم سالاد:

کلم سفيد خرد شده/1 عدد کوچک
هويج رنده شده ريز/3عدد
کشمش پلويي/100گرم
ليموي تازه يا آب ليمو/1 قاشق غذاخوري
سس مايونز/2 قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده/2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

اسفناج بايد ورقه اي باشد و خرد شده نباشد.که بخارپز يا آب پز مي کنيم به طوري که آب را بگذاريم بجوشد و در آن حالت اسفناجها را اضافه کرده و بلافاصله از آب بيرون آوريم تا له نشود.يا آب جوش و جوش شيرين را مخلوط مي کنيم و اسفناجها را داخل آن مي ريزيم تا سبزي آن از بين نرود و بعد آبکش مي کنيم.
سينه مرغ را روي تخته پهن کرده و فلفل سياه و نمک روي آن مي پاشيم.اگر دوست داشته باشيم مي توانيم براي عطر دادن به غذا از پودر سير هم استفاده کنيم.برگ اسفناج را روي سينه مرغ پهن مي کنيم.هويج پوست کنده و آب پز شده را به صورت افقي از عرض سينه مرغ آن مي گذاريم و کنار هويج نيز پنير پيتزاي رنده شده مي ريزيم بعد فيله را از همان قسمت که هويج قرار دارد رول مي کنيم(مي پيچيم).
دو طرف فيله ها را با خلال دندان به هم محکم وصل مي کنيم تا داخل روغن از هم باز نشوند.
تخم مرغ کامل را داخل ظرف با چنگال هم مي زنيم و مقداري نمک و مقدار خيلي کم فلفل اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
آرد سوخاري را در ظرف ديگري دم دست قرار مي دهيم.رولت را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري غلت مي دهيم يا با برس از تخم مرغ برداشته روي رولت مي زنيم بعد در آرد سوخاري غلت مي دهيم.داخل ظرف روي حرارت روغن مي ريزيم و مي گذاريم کاملا داغ شود وقتي روغن داغ شد رولت ها را داخل آن سرخ مي کنيم.

طرز تهيه سالاد:

کلم سفيد را اگر دستگاه خرد کن داشته باشيم با آن خرد مي کنيم و يک اندازه شود اگر نداشتيم با چاقو به صورت خيلي ريز خرد مي کنيم.کلم را داخل ظرف مي ريزيم و هويج رنده شده ريز را اضافه مي کنيم.
کشمش شسته و خشک شده را هم اضافه مي کنيم. گردوها را يا مي کوبيم يا ريز خرد مي کنيم.که کوبيده شده آن بهتر است.بهترين راه براي ريز خرد کردن گردو اين است که روي تخته بريزيم و روي آن نايلون بکشيم بعد وردنه را از روي نايلون بکشيم تا گردوها به صورت يکدست خرد شوند.
گردو را هم اضافه مي کنيم.ليموي تازه و سس مايونز را هم اضافه مي کنيم و سالاد آماده سرو است.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image