جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلم پلوي شيرازي
-(5 Body) 
کلم پلوي شيرازي
Visitor 345
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج/1کيلو
گوشت چرخ کرده/350گرم
کلم قمري يا کلم سنگ/300گرم خرد شده
سبزي/500 گرم شامل شويد،ترخون،تره،کمي ريحان
ادويه پلويي/1 قاشق غذاخوري
نمک/به ميزان لازم
پياز رنده شده ريز/1قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده/2 قاشق غذاخوري
پودر ليمو عماني/1قاشق غذاخوري
کره/50گرم
روغن/به ميزان لازم
زردچوبه/1قاشق مربا خوري

طرز تهيه:

گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده و کمي زردچوبه و نمک مخلوط مي کنيم و کامل ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا کند بعد به صورت قلقلي درمي آوريم به اندازه فندق و داخل تابه که ته آن را چرب کرده ايم مي چينيم و تابه را روي حرارت مي گذاريم اجازه مي دهيم تا آب خود گوشت به خوردش برود آرام تفت مي دهيم.
کلم هاي خرد شده را به مدت 10-15دقيقه با آب خودش بپزد و نرم شود بعد کلم را به گوشت اضافه مي کنيم کمي هم روغن اضافه مي کنيم کمي مخلوط مي کنيم بعد کمي از زردچوبه،نمک، فلفل و زعفران اضافه مي کنيم مواد نبايد زياد سرخ شده و خشک شود فقط در حدي که تفت بخورد و نرم شود بعد از روي حرارت برمي داريم.
براي تهيه پودر ليمو عماني هسته هاي ليمو عماني را مي گيريم و داخل آسياب پودر مي کنيم.
پودر ليمو عماني را به مواد که از روي حرارت برداشته ايم اضافه مي کنيم.برنج را دو سه ساعت خيس مي کنيم.برنج اگر با سنگ نمک خيس بخورد خيلي بهتر است چون سنگ نمک به تدريج به خورد برنج مي رود باعث مي شود برنج خوب شود اگر سنگ نمک نداشتيد مي توانيد براي يک کيلو برنج يک پيمانه نمک استفاده کنيد و با آب ولرم خيس کنيد.بعد برنج را آبکش کنيد.موقع آبکش کردن بايد حتما روغن داخل آب جوش باشد تا برنج ها به هم نچسبند.
ادويه پلو شامل:2 قاشق غذاخوري پودر گل سرخ،2 قاشق غذاخوري پودر گشنيز،1قاشق غذاخوري پودر زنجبيل،زيره سبز و سياه از هر کدام 1قاشق و 1قاشق دارچين و 1قاشق هل سبز همه را با هم آسياب کرده و داخل شيشه نگه مي داريم براي پلوها استفاده مي کنيم.ادويه پلو را به همراه فلفل سياه با برنج مخلوط مي کنيم.سبزي بايد کاملا آبکش شده باشد و نبايد خيس باشد.
سبزي را به برنج اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم سعي کنيد برنج را خيلي چنگ نزنيد که نرم نشود.ته ظرف را کمي روغن مي ريزيم.براي کلم پلو معمولا ته ديگ کاهو بهتر است.يا نان يا سيب زميني هم مي توان استفاده کرد.روغن زياد ته ديگ را خشک مي کند.يک تکه نان نازک ته ديگ مي گذاريم .مواد آماده شده بايد حتما با برنج هم دما باشد.يک لايه از برنج را کف ديگ مي ريزيم و همين طور لايه به لايه مواد را مي ريزيم تا مواد تمام شود لايه آخر را از مواد مي ريزيم.اين غذا داخل فر اگر پخته شود خيلي بهتر است.براي دم کردن برنج کاغذ سفيد روغني يا معمولي را حتما نم دار مي کنيم و روي برنج مي کشيم بعد يک ورقه فويل را روي قابلمه مي کشيم.نيازي نيست در قابلمه را بگذاريم .ظرف را روي حرارت مي گذاريم به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بماند بعد از 10 دقيقه روي برنج روغن مي دهيم .روغن نبايد داغ باشد و فقط گرم باشد .بعد اگر بخواهيم برنج را روي گاز دم کنيم شعله پخش کن مي گذاريم حرارت را کم مي کنيم اجازه مي دهيم يک ساعت اين برنج پخته شود .اگر بخواهيم داخل فر بپزيم طبقه وسط فر با درجه 180 درجه سانتي گراد به مدت 45 دقيقه مي گذاريم بپزد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image