جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورشت کاري با ميگو
-(3 Body) 
خورشت کاري با ميگو
Visitor 428
Category: دنياي فن آوري
غذاي هندي

مواد لازم:

ميگو پاک شده/500گرم
بادام هندي(کجو)/100گرم
نخودچي/100گرم
کنجد/100گرم
مغز پسته/100گرم
بادام سفيد شده/100گرم
پياز/1عدد بزرگ يا 2 عدد متوسط
سير/يک بوته تقريبا معادل10-11 حبه
گوجه فرنگي/3عدد
تمبر هندي/100گرم
پودر زيره سبز/1قاشق مربا خوري
پودر گشنيز/يک قاشق غذاخوري
پودر پاپريکا/دو قاشق مربا خوري
پودر چيلي يل فلفل تند/يک قاشق چايخوري
روغن/به مقدار لازم
آب جوشيده/دو پيمانه
برگ کاري/1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:

اگر دوست داشته باشيد طعم غذا تندتر باشد مي توانيد از يک قاشق غذاخوري پودر فلفل استفاده کنيد.چون مغزهاي استفاده شده در اين خورشت مانند خورشت فسنجان روغن پس مي دهند پس از روغن کمي استفاده مي کنيم.يعني حدود دو قاشق غذاخوري روغن استفاده مي کنيم.ظرف را روي حرارت مي گذاريم و روغن را داخل آن مي ريزيم. بادام هندي،نخودچي،کنجد مغز پسته،بادام سفيد شده را با هم چرخ مي کنيم.پياز و سير را داخل روغن تفت مي دهيم فقط در حدي که سبک شود.بادام خارجي در ايران دو نوع استيک نوع هندي است که کمي چرب و خوشمزه است و نوع ديگر بادام مالزي است که لاغرتر از بادام هندي است و به خوشمزگي آن نيست.بادام معمولي هم دو نوع است يک نوع بادام آمريکايي که سفت و درشت است و خيلي خوب نيست براي خوردن و يک نوع ديگر بادام ايراني است.ما در اينجا بادام ايراني را مي گيريم نيم ساعت در آب ولرم خيس مي کنيم و پوستش را مي کنيم تا سفيد شود.زيره را به سير و پياز اضافه مي کنيم.تخم گشنيز هم اضافه مي کنيم.
اگر زيره را بيشتر از مقدار گفته شده اضافه کنيد غذا تلخ مي شود.پودر چيلي و برگ کاري و پودر پاپريکا را هم اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.ظرف را از روي حرارت برمي داريم و مواد چرخ شده را هم به آنها اضافه مي کنيم.ظرف را دوباره روي حرارت مي گذاريم و با شعله کم تفت مي دهيم تا مثل فسنجان روغن بيندازد.بعد ميگو را اضافه مي کنيم.مي توانيم ميگو را ريز کنيم يا اينکه پشت آن را باز کرده داخلش را تميز کرده و همين طور درسته استفاده کنيم.ميگو را که اضافه کرديم کمي تفت مي دهيم.دو پيمانه آبي که داشتيم با تمبر هندي مخلوط مي کنيم و چنگ مي زنيم تا تمبر هندي ها خيس شوند بعد صاف مي کنيم.
گوجه فرنگي ها را رنده مي کنيم و با تمبر هندي مخلوط کرده و به غذا اضافه مي کنيم.
در ظرف را با پارچه نمدار مي پوشانيم و به مدت 35 دقيقه مي گذاريم دم بکشد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image