مواد لازم:
فيله استيک/300گرم
جگر مرغ/70گرم
گوجه فرنگي/1عدد
کره/50گرم
ادويه/شامل فلفل سياه ،پودر سير ،خردل ،تخم گشنيز
روغن مايع/1ليوان
سس سويا/1 فنجان
سبزيجات/براي تزئين
خردل/1قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت فيله را تکه تکه کرده و به صورت استيک در آورده و در روغن مايع ،خردل ،نمک،پودر سير ،فلفل و تخم گشنيز2 ساعت قبل مي خوابانيم تا مزه دار شود.
بعد کره را در ماهي تابه انداخته و فيله استيک را بلافاصله به آن اضافه نموده تا کاملاً سرخ شود.
بعد جگر خرد شده را به آن اضافه مي کنيم و يک عدد گوجه فرنگي خرد شده را به آن مي افزائيم مقداري سس سويا و فلفل زده و بعد استيک و دل و جگر پخته شده را در وسط ديس قرار داده و با سبزيجات تزئين مي کنيم.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ