آشپزخانه تان را به تهويه مجهز کنيد
-(1 Body)
|
آشپزخانه تان را به تهويه مجهز کنيد
Visitor
299
Category:
دنياي فن آوري
يکي از آلودگي هاي مهم ناشي از احتراق و سوخت گاز جهت پخت غذا CoوNo2است که به دليل تهويه ناقص يا تهويه نشدن ،در محيط آشپزخانه مانده و خطري را به همراه دارد. مهدي قاسم خاني ،دانشيار گروه بهداشت حرفه اي دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت:بيشتر بررسي هايي که در ايران انجام مي شود در حوزه صنعت است،اين در حالي است که تنها حدود 15 درصد نيروي شاغل در کشور در بخش صنعت مشغول به کار هستند و 85 درصد در خارج از صنعت و در شغل هاي ديگر مشغول هستند و تحقيقات نيز در اين حوزه انجام نمي شود. وي در اين راستا تأکيد کرد:تراکم آلاينده هايCoوNo2 در آشپزخانه منازل و رستوران ها جزو مسائلي است که بايد مورد توجه قرار گيرد. قاسم خاني با تأکيد بر اين که در آشپزخانه منازل نيز بايد تهويه با پنجره وجود داشته باشد،تصريح کرد:هنگام پخت غذا علاوه بر آلاينده هاي No2،Co آلاينده هاي خطرناک ديگر ناشي از سوخت روغن و مواد اوليه غذا در محيط آشپزخانه منتشر مي شود .استقرار سيستم هاي تهويه مناسب باعث خروج اين آلاينده ها از آشپزخانه مي شود. منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3 /خ
|
|
|