جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استيک 2 تايي
-(3 Body) 
استيک 2 تايي
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

راسته يا فيله گوساله/200 گرم براي هر نفر
فيله مرغ /به ازاي هر فيله راسته يک قطعه يا 70 گرم
سويا سس /2 قاشق غذاخوري
روغن مايع /2 قاشق غذاخوري
ادويه شامل جوز هندي ،زنجبيل و فلفل سياه

مواد سس فلفل :

فيله گوجه فرنگي بدون پوست خرد شده/4 عدد
روغن زيتون /2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه/1 قاشق غذاخوري
شکر/1 قاشق غذاخوري
عصاره مرغ و گوشت از هر کدام/ 1 عدد
سرکه سفيد /2 قاشق غذاخوري
پودر خردل/1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:

براي ايمني هنگام کار با تخته ابتدا حوله اي را خيس کنيد و روي ميز بندازيد بعد تخته را روي آن بگذاريد تا موقع کار زياد تکان نخورد و حالت صداگيري هم داشته باشد.
کيسه فريزر را که چرب کرده ايم روي تخته پهن مي کنيم.فيله گوسفند يا گوساله را لاي کيسه فريزر و طرف ديگر نايلون را روي فيله بر مي گردانيم و با قسمت ميخي استيک کوب فيله را مي کوبيم در حدي مي کوبيم که فيله به طرف بيرون پهن ترشود .بعد سوياسس را روي فيله مي ريزيم روغن زيتون هم روي آن مي ريزيم ادويه ها ،کمي روغن مايع اضافه مي کنيم .از يک چهارم يک عدد جوز هندي که 3 گرم است براي هر استيک رنده مي کنيم و استفاده مي کنيم .
ماهي تابه چدن را چرب مي کنيم .نيازي نيست زياد روغن بريزيم فقط چرب شود کافيست والبته ابتدا ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم تا گرم شود.بعد که گرم شد چرب مي کنيم.
فيله مرغ را روي فيله اي که داشتيم مي گذاريم و روي آن نايلون فريزر گذاشته و مي کوبيم تا اين دو فيله به خورد هم بروند .به اندازه اي فيله مرغ روي فيله گوسفند مي گذاريم که تمام سطح آن پوشيده شود.
وقتي فيله مرغ کامل به خورد فيله گوسفند رفت آن را داخل يخچال مي گذاريم حداقل دو ساعت بماند تا مزه دارشده و ترد شود.
روغن را که داخل ماهي تابه ريختيم با برس آن را به تمام سطح ماهي تابه مي زنيم .فيله را که از يخچال بيرون آورديم داخل ماهي تابه مي گذاريم تا سرخ شود. براي سرخ کردن استيک ها دقت کنيد هميشه ابتدا ماهي تابه چدن را گرم کنيد بعد استيک ها را يکي يکي داخل آن سرخ کنيد چون اگر دو تا استيک يک جا داخل ماهي تابه گذاشته شود آب مي اندازد.
در هر 5 دقيقه اول حرارت بايد زياد باشد بعد حرارت را کم مي کنيم تا آب نيندازد.

تهيه سس فلفل:

ظرف را روي حرارت مي گذاريم و گوجه فرنگيهاي خرد شده را که داخل بلندر ريختيم و پوره کرديم داخل آن مي ريزيم فلفل سياه ،سرکه سفيد ،شکر را همزمان اضافه مي کنيم روغن مايع و پوره خردل و عصاره هاي خرد شده را هم اضافه مي کنيم و هم مي زنيم.
اين سس به مدت 15-10 دقيقه با حرارت ملايم روي گاز آماده مي شود.وقتي استيک ها آماده شد با اين سس سرو مي کنيم.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image