جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي مکزيکي
-(1 Body) 
پيتزاي مکزيکي
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خمير پيتزا/1 عدد دو پخت 300گرمي
گوشت/300گرم
پياز/1 عدد متوسط ريز خرد شده
سير/1عدد
نمک وفلفل/به ميزان لازم
زيره/نصف قاشق چايخوري
پوره گوجه فرنگي/2 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز/نصف قاشق غذاخوري
کنسرو لوبياي آب گرفته /250گرم
گوجه فرنگي/3 عدد حبه اي خرد شده
چيلي/نصف قاشق چايخوري
کنسرو ذرت/150 گرم
پيازچه/3 عدد کامل ريز خرد شده
فلفل دلمه اي سبز/1 عدد بزرگ ريز خرد شده
پنير چدار/به ميزان لازم
مواد لازم براي سس پاباسکو/2 عدد کامل رسيده
اواکادو/2 عدد کامل رسيده
آبليمو/به ميزان لازم
پيازچه/3 عدد
نمک و فلفل/به ميزان لازم

طرز تهيه:

گوشتي که استفاده مي کنيم ترکيبي از گوشت گوسفند و گوساله است که يا به صورت حبه اي ريز خرد مي کنيم يا چرخ مي کنيم.سير را له مي کنيم و به پودر ميخک آغشته مي کنيم مي گذاريم کمي بماند تا با هم ترکيب شوند .خمير را با ورز دادن به صورت مربع در مي آوريم و تقريباً 15 دقيقه مي گذاريم استراحت کند ودو پخت مي کنيم .قلمو را به روغن زيتون آغشته مي کنيم و به سطح خمير مي ماليم .گوشت را با پياز کمي تفت مي دهيم و سير ميخک دار له شده را اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم وقتي رنگ گوشت قهوه اي شد چاشني هاي گفته شده و پوره گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم کمي که آب مواد گرفته شد روي گاز به شعله کمي اجازه مي دهيم تا حالت پفکي پيدا کند بعد از روي حرارت برمي داريم.
روي خمير ،لوبيا را مي ريزيم و به صورت يکنواخت پخش مي کنيم بعد گوشت آماده شده را به صورت يکنواخت روي آن مي ريزيم تا تمام سطح خمير را بپوشاند .فلفل دلمه اي سبز ريز خرد شده را به صورت کادر مربع از خارجي ترين قسمت خمير روي گوشت مي ريزيم بعد يک کادر داخل آن با گوجه فرنگي خرد شده و داخل آن نيز يک کادر با ذرت ايجاد مي کنيم مرکز اين کادرها را با پيازچه پر مي کنيم .روي مواد مقدار کمي پنير چدار به صورت يکنواخت مي ريزيم .فر را يک ربع قبل با دماي 220 درجه سانتي گراد يا 425 درجه فارنهايت يا شماره 7 با رطوبت 10 تا 15 درصد مي کنيم .پيتزا را داخل فر مي گذاريم به مدت 25-20دقيقه بپزد.اين مقدار پيتزا براي 3 تا 5 نفر مناسب است.

تهيه سس مخصوص

آواکادوهاي رسيده را پوست مي گيريم و از وسط نصف مي کنيم و هسته اش را در مي آوريم .اوکادو را همراه با پيازچه و نمک و فلفل و آبليمو و يک سس بسيار گرم و تند داخل مخلوط کن مي ريزيم تا خوب مخلوط شده وسس آماده شود و بعد از پخته شدن پيتزا روي آن مي ريزيم.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image