مواد لازم:
قارچ درشت/24 عدد تا30 عدد مي تواند بيشتر شود
برگ کرفس(خرد شده)/چند شاخه تا 5 شاخه
پياز خرد شده متوسط/1عدد
ادويه خورشتي/1 قاشق چايخوري
نمک/1/2قاشق چايخوري
سير درشت/2حبه
زنجبيل/1 برگ حدود 2 تا 3 سانتي متر
گوجه فرنگي متوسط/2عدد
تخم مرغ/1عدد کامل
سس گوجه فرنگي/2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن کنجد/2قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
تابه را گرم مي کنيم روغن کنجد را داخل تابه مي ريزيم پياز را با روغن کمي تفت مي دهيم پياز را خيلي ريز خرد مي کنيم داخل قارچها را خالي مي کنيم يعني قسمتهاي قهوه اي را هم جدا مي کنيم قارچها را خيلي ريز خرد مي کنيم(مي توان سس گوجه فرنگي را در منزل تهيه کرد)پيازها را خيلي تفت نمي دهيم يک مقداري که نرم شد قارچها را اضافه مي کنيم تفت مي دهيم يک مقداري که قارچ آب ميندازه کمي که پياز نرم بشه حالا گوجه فرنگي را خرد مي کنيم سيرخرد شده را اضافه کرده و تفت مي دهيم يک مقدار بيشتر تفت مي دهيم و گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم زنجبيل را خوب ريز مي کنيم ادويه و نمک اضافه مي کنيم سس گوجه فرنگي را هم اضافه مي کنيم مي گذاريم تا کاملا جا بيفتد کمي هم کرفس خرد مي کنيم اضافه مي کنيم براي رنگش کرفس را هم اضافه مي کنيم تابه را از روي حرارت برمي داريم داخل ظرف ديگري مي ريزيم تا کمي سرد شود(نمي گذاريم بماند همين که به ظرف ديگري بريزيم کمي از حرارت آن کم مي شود)تخم مرغها را به صورت کامل يعني زرده و سفيده اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم غذا را 5 دقيقه داخل فر 220درجه سانتي گراد که از قبل کامل داغ شده مي گذاريم داخل قارچها را با مواد پر مي کنيم و داخل< ظرف مورد نظر مي گذاريم داخل فر.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س